Що нового?

Придбаний [Freshlife28] Набір маси для новачка (Антон Петряков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 4 з 35
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 65.5 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[Freshlife28] Набор массы для новичка (Антон Петряков)

для кого цей курс?
Це курс другого рівня складності для тих, хто хоче приступити до побудови свого тіла і набрати м'язову масу. Курс триває 4 тижні, і дає інформацію, якою ви будете користуватися близько року — двох. Зараз важливі зауваження.

1. ви не станете після 4х тижнів курсу фітнес моделлю. І після 4х місяців не станете. Ви отримаєте знання, які вам дозволять стати культуристом-бодібілдером, але швидко це не вийде, як би ви не орали. Є речі, які не можна прискорити. Втім, в інтернеті повно пропозицій типу: кубики до літа, стань пляжником за 3 місяці, фітнес моделлю за 4 і містером Олімпія за рік. Сходіть, а коли у вас не вийде - а у вас за такі терміни не вийде - я завжди буду радий вас бачити. Головне не угробте на цьому здоров'я.
  2. саме тому не рвіться відразу питати — "де моя програма тренувань" і бити копитом. Встигнете - від того, що Ви тиждень будете вивчати теорію і не будете гойдатися — нічого страшного не станеться. Швидше буде тільки користь.
  3. Систем, методик і теорій росту м'язів — набагато більше, ніж дієт. І на курсі ми розглядаємо тільки ОДНУ систему. Стара школа-набір маси при роботі з базовими вправами і прогресією ваг. Під час проходження курсі я свідомо не зачіпаю новомодні тенденції, зі старих системи Ментцера і взагалі нічого, крім озвученого. Перш за все, тому що надлишок інформації вкрай шкідливий для початківця. Крім цього-я не відповідаю на курсі на питання щодо інших теорій і методів. Повірте, я можу дискутувати на подібні теми, але якщо я почну це робити — в голові у студента буде каша, його постійно буде мотати від однієї теорії до іншої, від одного методу до іншого і результату не буде. Моє завдання-що б ви отримали результат. Це те, заради чого ми працюємо.
  4. нижче можна клікнути і подивитися що буде в кінці курсу у Вашому Кабінеті.
Навчальний план

1я тиждень:
ТЕОРЕТИЧНА Ч1
Тобто ми вивчаємо теоретичну частину без якої всі потуги в залі — це хитання собі чогось.

Розуміння термінів проекту

Визначення поняття «- якість набраної маси», що для цього необхідно.
Типи статури — ектоморф, ендоморф та мезаморф
Живлення. Поняття про баланс, білки, жири та вуглеводи. Що можна їсти на масі та кому.
П'ять етапів терміном рік-два.
Вебінар 1 тижня. Відповіді питання.
Тест першого тижня (необхідно правильно відповісти на запитання тесту)

2-й тиждень:
ТЕОРЕТИЧНА ч2

Енергія для м'язів Шляхи ресинтезу АТФ
Як ростуть наші м'язи? Одна з робітничих теорій м'язового зростання.
Наш прогрес без..зростання м'язів. Як? Перші етапи
Правильний підбір КБЖУ під час тренувань на набір маси.
Відмінність у харчуванні ектоморфу та інших типів
Вебінар 2-го тижня
Тест другого тижня (необхідно правильно відповісти на запитання тесту)

3-й тиждень:
ТЕХНІКА

Запис техніки виконання вправ. Контроль та корекція.
Як поєднувати за часом та складом прийоми їжі та тренінг ?
Тренінг для ектоморфу та інших типів статури.
Детальна програма тренувань
Вебінар 3 тижні
Тест третього тижня (необхідно відповісти на запитання)

4-й тиждень:
ФАКУЛЬТАТИВ

Чи потрібний Вам тренер ? Якщо потрібний, то як його вибрати?
Те, що вам не знадобиться найближчим часом. (Суперсети, статодинаміка ітп ітд)
Спортивне харчування —, що потрібно, для чого і без чого можна обійтися.
Відповіді на основні питання щодо курсу. Резервний динамічний урок.
Вебінар четвертого тижня (відповіді на ваші запитання)

що вас чекає ?

1. Уроки і домашні завдання в кінці згідно з навчальним планом (див вище). Мої коментарі щодо домашніх завдань
  2. можливість необмежено задавати мені питання по темі курсу в системі тікетів всередині школи. Це найважливіша частина курсу.
  3. навчальні відео ролики, підібрані до курсу. Обов'язкові та факультативні
  4. Тест на засвоєння матеріалу
  5. індивідуальний контроль техніки виконання вправ.
  6. фінальний вебінар з відповідями на питання реалтайм.
вимоги до абітурієнта.
  1. Вік від 18 років
  2. відсутність медичних протипоказань до заняття з обтяженнями і кардіо навантажень.
  3. суворе дотримання рекомендацій лікаря при захворюваннях, які не скасовують силовий тренінг.
  4. повна відмова від алкоголю (курити можна, якщо курите)
  5. відсутність вагітності.
  6. знання арифметики в рамках шкільної програми до 4го класу середньої школи (додавання,віднімання, множення, ділення).
http://freshlife28.ru/obuchayushhij-kursi/kurs-3-nabor-massy-dlya-novichka/

Останнє редагування модератором:
Угорі