Я вирішив написати цю книгу, щоб кожному майстру, нарешті, відкрилася цілісна фундаментальна система роботи з волосом і сильна психологія вміло користуватися своїми навичками.⠀
⠀
Ось уже 17 років я займаюся перукарським ремеслом і з кожним роком здобуваю цінний досвід і вдосконалюю свої навички, розуміючи, що цей шлях нескінченний. За цей час я відкрив академію перукарського мистецтва і салон краси, але це не головне, а головне те, що я об'їздив значну частину світу, навчаючи студентів, і всі 17 років я так само захоплений професією, як і на початку шляху.⠀
Всю інформацію, викладену в даній книзі, я структурував в логічній послідовності, щоб ваше навчання було спочатку правильним.⠀
Тут зібрано повний обсяг інформації, життєво необхідний сучасному перукаря.⠀
Світ змінюється, клієнти змінюються ... вам вже не можна використовувати так звані "напівзнання". Зараз необхідно якомога швидше досягати нових висот, інакше ви ризикуєте залишитися позаду на тлі майстрів, які шукають, роблять і розвиваються.⠀
Як стати справжнім експертом у стрижці волосся? Відповідь не складний: потрібно освоїти і знати базові принципи роботи з волосом. ⠀Саме про це моя нова книга - fundamental principles. У цій книзі розповідається про всіх інструментах і принципах, необхідних для створення справжніх якісних форм.⠀
Спочатку приділено увагу ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ і психології, які є ключовими моментами в досягненні майстерності. ⠀
Детально описана структура волосся, викладені способи досягнення ефекту здорового волосся, а також наведені приклади інструментів, які вам можуть знадобитися.⠀
Особливо акцентовано увагу на відповідність (Підбір стрижки клієнту). Цей етап має важливе призначення, так як кожен клієнт хоче виглядати красиво і стильно, а це досяжно, тільки якщо дизайн Підходить пропорціям клієнта. ⠀
І тільки після вищезазначених глав ми переходимо до інструментів в побудові форми з волосся, такі як техніка, геометрія, секції, кути зрізу і т. д. ⠀
⠀
18 діаграм з фото і покроковим⠀поясненням доповнять ваше бачення базових форм.⠀
В⠀книзі зосереджені глибокі знання, в змісті ви знайдете 29 глав і 255 сторінок наповнених сильною інформацією.⠀
Зверніть також увагу на такі розділи: ⠀
Тут зібрано повний обсяг інформації, життєво необхідний сучасному перукаря.⠀
Світ змінюється, клієнти змінюються ... вам вже не можна використовувати так звані "напівзнання". Зараз необхідно якомога швидше досягати нових висот, інакше ви ризикуєте залишитися позаду на тлі майстрів, які шукають, роблять і розвиваються.⠀
Як стати справжнім експертом у стрижці волосся? Відповідь не складний: потрібно освоїти і знати базові принципи роботи з волосом. ⠀Саме про це моя нова книга - fundamental principles. У цій книзі розповідається про всіх інструментах і принципах, необхідних для створення справжніх якісних форм.⠀
Спочатку приділено увагу ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТУ і психології, які є ключовими моментами в досягненні майстерності. ⠀
Детально описана структура волосся, викладені способи досягнення ефекту здорового волосся, а також наведені приклади інструментів, які вам можуть знадобитися.⠀
Особливо акцентовано увагу на відповідність (Підбір стрижки клієнту). Цей етап має важливе призначення, так як кожен клієнт хоче виглядати красиво і стильно, а це досяжно, тільки якщо дизайн Підходить пропорціям клієнта. ⠀
І тільки після вищезазначених глав ми переходимо до інструментів в побудові форми з волосся, такі як техніка, геометрія, секції, кути зрізу і т. д. ⠀
⠀
18 діаграм з фото і покроковим⠀поясненням доповнять ваше бачення базових форм.⠀
В⠀книзі зосереджені глибокі знання, в змісті ви знайдете 29 глав і 255 сторінок наповнених сильною інформацією.⠀
Зверніть також увагу на такі розділи: ⠀
- термінологія ⠀ ⠀
- Механіка ⠀ ⠀
- силует ⠀ ⠀
- ключові ТОЧКИ і зони ⠀ ⠀
- персональна деталізація ⠀ ⠀
- асиметрія ⠀ ⠀
- ДИСКОНЕКЦІЯ ⠀ ⠀
- консультація ⠀ ⠀
- природна СУШКА ⠀ ⠀
https://privatelink.de/?https://alexandrpopkov.com/book_print