Що нового?

Набір учасників Гайд Anti-age + Лекція Anti-age харчування (Катерина Толстікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 850 ГРН
Учасників: 2 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58.9 ГРН
13%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Тривалість відео: 44 хвилини

Час доступу до відео: 6 місяців

Формат гайду: PDF

Доступ до гайду: Назавжди. Доступний для завантаження

В лекції Катерина Толстікова ділиться своїми знаннями та результатами пошуку відповідей на спірні і хвилюючі всіх питання:

• Як сповільнити старіння та продовжити молодість?
  • Що впливає на цей процес?
  • Чи можливо за допомогою харчування бути здоровою та молодою?
В матеріалах розкриті причини та механізми старіння, як можна вплинути на процес омолодження шляхом налагодження свого здоров’я та харчування, детально розглянуто продукти Anti-age. Без води та здогадок, на прикладі досліджень та особистої практики.

Також до лекції йде повноцінний гайд в якому ви знайдете:

• anti-age міфи і пояснення, що насправді відбувається в організмі
  • чіткі поради як профілактувати старіння
  • перелік продуктів, які сприяють здоров’ю та anti-age ефекту
  • методики, які необхідно використовувати задля молодості та здоров’я.
  • приклади застосунків для йоги та медитації
  • приклад правильної збалансованої тарілки.
Кому буде корисно?

• всім хто дбає про своє здоров'я та цікавиться цією темою
  • всім, хто хоче зрозуміти як відбувається процес старіння і як на це вплинути без ін’єкцій та препаратів
  • дієтологам, нутриціологам, тренерам, косметологам і всім, хто причетний до сфери краси, здоров'я та молодості
  • всім, хто слідкує за новинками в anti-aging
  • всім, кому цікаве питання схуднення та здорового харчування
Що отримаєте в результаті?

1. Розуміння процесів старіння – дізнаєтеся, як відбувається старіння на клітинному рівні та які фактори прискорюють цей процес.

2. Вміння правильно підбирати продукти – отримаєте знання про конкретні продукти, що уповільнюють старіння та підтримують молодість.

3. Навички складання антивікової тарілки – навчитеся створювати збалансований раціон, спрямований на підтримку здоров’я і омолодження.

4. Знайомство з науковими дослідженнями – отримаєте доступ до деяких вибраних перевірених наукових фактів про антивікове харчування та довготривале збереження енергії.

5. Практичні методики для поліпшення здоров'я – чітко будете розуміти, як через невеликі зміни в способі життя покращити його якість і відчути прилив сил.

6. Знання про антиоксиданти та нутрієнти – розуміння, як специфічні речовини впливають на уповільнення старіння і як їх інтегрувати у свій щоденний раціон.

7. Стратегію уповільнення старіння – отримаєте план дій для поступового досягнення довготривалого та якісного омолодження.

Впевнені, що кожен з вас знайде для себе потрібну інформацію і відповіді на хвилюючі питання.

З турботою про вас і для вашого здоров'я та молодості.

https://drtolstikovahealthacademy.com/shop/item/8058

Угорі