Що нового?

Набір учасників Гармонія гормонів з настройками (Олена Китаєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 59.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

аналізи для проходження курсу не потрібні. Я вчу розуміти стан організму за допомогою домашньої функціональної діагностики. Якщо самі здасте аналізи-розберу їх на курсі. У перший день курсу заповнюєте детальну анкету про себе. Я буду вести Вас на курсі, ваші дані мені необхідні для ефективної допомоги.

про що курс "гармонія гормонів"?

Продовження молодості, відновлення оптимальної роботи організму. Самостійно складно вибудовувати інформацію в систему дій. На курсі я вас веду. Я не буду вантажити вас медичною теорією. Пояснюю мовою, зрозумілою і дитині.

Даю вам готові рішення з індивідуальним підходом, що містять:

✔ Вправи
✔ Процедури
✔ Практики
✔ Схеми з натуральними добавками: вітамінами, мікроелементами і нутрицевтиками.
✔ Прослухаєте 5 лекцій з харчування, відновлення та оптимізації роботи всіх систем організму

мій курс-це курс дій.

За допомогою 16 функціональних тестів всебічно оцінюємо стан організму, роботу всіх ендокринних залоз, брак або надлишок гормонів. Тести на дефіцити мікроелементів. Виходячи з діагностики визначаємо над чим потрібно працювати. Схеми роботи даються на курсі. Протягом двох тижнів щодня Ви отримуєте уроки і завдання на день.

Всього 94 уроки за місяць курсу. 30 - 40 хвилин на заняття в день.

Курс складається з відео-уроків; аудіо-уроків. Уроків у текстах. Я відповідаю на всі ваші запитання. Направляю ваші дії на курсі. Надихаю і підтримую.

До 30 дня занять Ви вже повинні підійти з результатами. Після закінчення курсу допуск до уроків зберігається на 60 днів. Новий урок відкривається кожні 24 години.

Чому учасники отримують від курсу такі колосальні результати?
Чому вагітніють при попередніх невдалих спробах?
Тому-що я вмію налаштувати людину на відновлення.
Це мій дар від природи, помножений на знання.
Результат тобі гарантую.
За умови, що ти присутній на курсі і виконуєш всі мої рекомендації.

Всього 94 уроки за місяць курсу. 30 - 40 хвилин на заняття в день.

Курс складається з відео-уроків; аудіо-уроків. Уроків у текстах. Я відповідаю на всі ваші запитання. Направляю ваші дії на курсі. Надихаю і підтримую.

До 30 дня занять Ви вже повинні підійти з результатами. Після закінчення курсу допуск до уроків зберігається на 60 днів. Новий урок відкривається кожні 24 години.

Чому учасники отримують від курсу такі колосальні результати?
Чому вагітніють при попередніх невдалих спробах?
Тому-що я вмію налаштувати людину на відновлення.
Це мій дар від природи, помножений на знання.
Результат тобі гарантую.
За умови, що ти присутній на курсі і виконуєш всі мої рекомендації.
Моя система легко вбудуватися в ваш режим життя. Хто вже на лікуванні і ЗГТ - на курс вам можна. Скасовувати через курс лікування не потрібно.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/atavina_kit1/

Угорі