Що нового?

Придбаний [Gaverdovskaya Studio] Ми: Вебінари Про відносини (Поліна Гавердовська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1471 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 72.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вебінари Про складні почуття у стосунках
-злість і співзалежність
Про почуття злості. Що робити зі злістю, коли ми тісно пов'язані один з одним? Веде П. Гавердовська
- нічого особистого.
Про пасивну агресію. Як злитися і залишатися цілим, рухатися вперед, не застряючи. Веде П. Гавердовська
- дорослі діти. Труднощі у відносинах з батьками.
Про почуття перевантаженості відповідальністю у відносинах. Ведуть а. Антипова і м. Багдаєва
- смішно: зарозумілість і знецінення.
Про зарозумілість і біль, яка за ним ховається. Веде П. Гавердовська
- найгірші почуття.
Про надію, заздрість і огиду: як влаштовані ці три почуття з точки зору кордонів особистості? Веде П. Гавердовська
- ревнощі .
Про ревнощі. Як уникнути саморуйнування? Веде П. Гавердовська
- влада, газлайтинг і межі особистості.
Про захист від газлайтингу: що робити, якщо особисті кордони порушуються? Веде П. Гавердовська

Вебінари Про завершення відносин
- Легкий спосіб кинути

Як підтримати себе під час і після завершення значущих відносин? Вибрані з найбільш ефективних практик. Веде П. Гавердовська
-як відновитися після розриву відносин
Як перетворити особисту кризу на спосіб зростання. Стратегії самопідтримки і збереження емоційного балансу в ситуації розриву важливих відносин. Веде а. Соловйова
- розставання: вихід і вдих.
Розставання як особиста криза. Особливості проживання кінця відносин і корисні рекомендації по самопідтримці від Анни Соловйової
-чи є життя після розставання?
Як пережити розрив з партнером. Пастки, Динаміка, лайфхаки від тих, хто вижив. Ведуть П. Гавердовская і м. Золотухін

Вебінари Про самодопомогу та повернення до себе
- сексуальність як ресурс.
Психологічна майстерня про сокровенне від практичних психологів! Вправи і їх глибокий аналіз. Ведуть М. Золотухін і м. Сільченко
-Я, Моє тіло і моя зовнішність
Міфи про тіло і красу, особливості переживання (не)привабливості з точки зору психології. Ведуть а. Антипова і м. Багдаєва
- Тінь відкритих дверей.
Про любов. Що люди називають любов'ю, що нею не є, з чого складаються відносини в (не)щасливих парах. Веде П. Гавердовська
- чого я хочу насправді.
Вебінар-майстерня м.Сільченко та м. Багдаєвої. Як зрозуміти себе і стати щасливішими у відносинах з іншими людьми.
-ресурси та пріоритети
Як зберігати рівновагу і самопідтримку і здійснювати вірні вибори в кризових ситуаціях. Веде П. Гавердовська
- Як побудувати добрі стосунки: чотири кроки
Рецепт хороших відносин: контакт, близькість, реальність. Веде а. Іванова
https://privatelink.de/?https://personagrata-studio.ru/webinars/vse-vebinary/

Угорі