Що нового?

Придбаний Гнучкість + Шпагат. Пакет: "Хочу результат" (Дарина Мороз)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
16 повноцінних тренувань на розтяжку
Тривалість тренування-від 30 до 45 хвилин
Рівень підготовки: для новачків і продовжують

Всім привіт! Мене звати Дарина Мороз, я майстер спорту з художньої гімнастики і професійний тренер з розтяжки та фітнесу.

Хочу представити свій новий онлайн-курс гнучкість + Шпагат збалансований комплекс для тих, хто хоче підвищити гнучкість, поліпшити поставу, підтягнути фігуру і відчувати себе відмінно кожен день!

якщо ти:
  • вважаєш, що ти дерев'яна,
  • багато працюєш за комп'ютером або сидиш в офісі,
  • відчуваєш болі в спині,
  • відчуваєш проблеми зі сном,
  • не впевнена в собі,
  • постійно сутулишся,
  • ненавидиш спортзали і ніяк не можеш привчити себе до спорту...
  • то мій курс саме для тебе!
"гнучкість + шпагати" - це повноцінний онлайн відео-курс, в якому я покроково проведу вас по всіх етапах і вправам ефективної і безпечної розтяжки

що Ви отримаєте на курсі:

• розвиток загальної гнучкості тіла,
  • розтяжка всіх груп м'язів,
  • опрацювання окремих м'язових груп, що дасть вам позбавлення від втоми в кінці робочого дня або заряд енергії перед робочим днем,
  • розтяжка поздовжнього і поперечного шпагату,
  • розтяжка спини,
  • підвищення загальної гнучкості тіла і витривалості організму.
чоловікам подобаються гнучкі дівчата, витончені, тонкі, граціозні, з прекрасною поставою, з почуттям стилю і впевненою ходою!

За допомогою мого курсу на гнучкість і шпагати ти станеш більш жіночною і пластичною, сексуальною і будеш притягувати увагу чоловіків (а якщо у тебе вже є чоловік, він почне дивитися на тебе по-новому

Автор і викладач курсу

Дарина Мороз

Мені 26 років, я займалася художньою гімнастикою більше 15 років і є майстром спорту з художньої гімнастики.

Призер чемпіонату Росії з художньої гімнастики.

Переможниця всеросійських і міжнародних турнірів.

Дипломований фахівець в області групових фітнес-програм, персонального тренінгу та спортивного харчування.

Випускниця РГПУ їм. А. і. Герцена, Бакалаврат, фізкультурно-оздоровчі технології. Випускниця РГПУ їм. А. і. Герцена кафедри гімнастики та фітнес-технологій, МАГІСТРАТУРА.

Продажник:

https://shpagatdoma.ru/stretching

Угорі