16 повноцінних тренувань на розтяжку
Тривалість тренування-від 30 до 45 хвилин
Рівень підготовки: для новачків і продовжують
Всім привіт! Мене звати Дарина Мороз, я майстер спорту з художньої гімнастики і професійний тренер з розтяжки та фітнесу.
Хочу представити свій новий онлайн-курс — гнучкість + Шпагат — збалансований комплекс для тих, хто хоче підвищити гнучкість, поліпшити поставу, підтягнути фігуру і відчувати себе відмінно кожен день!
якщо ти:
що Ви отримаєте на курсі:
За допомогою мого курсу на гнучкість і шпагати ти станеш більш жіночною і пластичною, сексуальною і будеш притягувати увагу чоловіків (а якщо у тебе вже є чоловік, він почне дивитися на тебе по-новому
Автор і викладач курсу
Дарина Мороз
Мені 26 років, я займалася художньою гімнастикою більше 15 років і є майстром спорту з художньої гімнастики.
Призер чемпіонату Росії з художньої гімнастики.
Переможниця всеросійських і міжнародних турнірів.
Дипломований фахівець в області групових фітнес-програм, персонального тренінгу та спортивного харчування.
Випускниця РГПУ їм. А. і. Герцена, Бакалаврат, фізкультурно-оздоровчі технології. Випускниця РГПУ їм. А. і. Герцена кафедри гімнастики та фітнес-технологій, МАГІСТРАТУРА.
Продажник:
Тривалість тренування-від 30 до 45 хвилин
Рівень підготовки: для новачків і продовжують
Всім привіт! Мене звати Дарина Мороз, я майстер спорту з художньої гімнастики і професійний тренер з розтяжки та фітнесу.
Хочу представити свій новий онлайн-курс — гнучкість + Шпагат — збалансований комплекс для тих, хто хоче підвищити гнучкість, поліпшити поставу, підтягнути фігуру і відчувати себе відмінно кожен день!
якщо ти:
- вважаєш, що ти дерев'яна,
- багато працюєш за комп'ютером або сидиш в офісі,
- відчуваєш болі в спині,
- відчуваєш проблеми зі сном,
- не впевнена в собі,
- постійно сутулишся,
- ненавидиш спортзали і ніяк не можеш привчити себе до спорту...
- то мій курс саме для тебе!
що Ви отримаєте на курсі:
- розвиток загальної гнучкості тіла,
- розтяжка всіх груп м'язів,
- опрацювання окремих м'язових груп, що дасть вам позбавлення від втоми в кінці робочого дня або заряд енергії перед робочим днем,
- розтяжка поздовжнього і поперечного шпагату,
- розтяжка спини,
- підвищення загальної гнучкості тіла і витривалості організму.
За допомогою мого курсу на гнучкість і шпагати ти станеш більш жіночною і пластичною, сексуальною і будеш притягувати увагу чоловіків (а якщо у тебе вже є чоловік, він почне дивитися на тебе по-новому
Автор і викладач курсу
Дарина Мороз
Мені 26 років, я займалася художньою гімнастикою більше 15 років і є майстром спорту з художньої гімнастики.
Призер чемпіонату Росії з художньої гімнастики.
Переможниця всеросійських і міжнародних турнірів.
Дипломований фахівець в області групових фітнес-програм, персонального тренінгу та спортивного харчування.
Випускниця РГПУ їм. А. і. Герцена, Бакалаврат, фізкультурно-оздоровчі технології. Випускниця РГПУ їм. А. і. Герцена кафедри гімнастики та фітнес-технологій, МАГІСТРАТУРА.
Продажник:
https://shpagatdoma.ru/stretching