Що нового?

Придбаний [Гравітація] як загадувати бажання так, щоб вони збувалися (Ірина Маслова-Семенова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 110 ГРН
Учасників: 0 з 2
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Від психолога Ірини Маслової-Семенової, автора легендарного курсу жінка Генезис і яскравою челлендж-гри"жіноче щастя"

Щирий міні-тренінг про те, як загадувати бажання так, щоб вони збувалися

Перевірена система загадування бажань, завдяки якій у моїх клієнток з'явилося 37 бізнесів, народилися дітки (навіть в складних випадках), пройшли стреси, мігрені і алергії, налагодилися відносини з близькими і коханими людьми.

для кого?

1. Ти хочеш яскравих емоцій і пам'ятних подій
Коли ти вмієш загадувати бажання правильно-ти на хвилі, а твоє життя стає насиченим і повноцінним.

2. Ти хочеш відчувати легкість і чари кожен день
Твоє життя нагадує політ: все виходить добре і весело, події стають яскравими і ти отримуєш від них задоволення.

3. Ти мрієш, щоб твої плани перетворювалися в реальність
Ти гідна, щоб те, що ти хочеш, про що мрієш, приходило в твоє життя і робило тебе більш щасливою, задоволеною і вдячною.

що всередині?
3 коротких відео-уроку, які допоможуть тобі домогтися того, чого ти дійсно хочеш

Урок 1. Про те, що тебе чекає
Вступний урок про ефективність мого методу в психології і результати, яких дозволила добитися моя робота за останні кілька років

Урок 2. Загадай бажання
Як мріяти правильно: щоб загадані тобою бажання не суперечили твоїм реальним потребам і цінностям. Приручаємо підсвідомість-щоб воно енергійно підхопило твої бажання і допомогло їм реалізуватися.

Урок 3. Я є
Про тілесні відчуття при загадуванні бажань - чому тіло чинить опір, саботує і не дає тобі домогтися поставлених цілей. Як налаштуватися, щоб мрії виконувалися легко - як би самі собою.

мрії збуваються після цього відеокурсу, тому що я знаю секрет
https://privatelink.de/?https://school.irinamaslova.com/dreams-come-true

Угорі