Що нового?

Набір учасників [Grim Future Studio] Шутер від першої особи на Unreal Engine з нуля для початківців

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чого ви навчитеся

• створення логічної частини гри
  • створення інтерфейсу гри
  • створення ігрового рівня
  • Створення ШІ супротивників
  • додавання та налаштування звуків гри
вимоги
  • Наявність працюючого Unreal Engine на комп'ютері
опис
У цьому курсі я крок за кроків розповім вам як створити інвентар і всі його елементи з нуля. Включаючи графічні елементи. Іконки і меши я взяв з безкоштовних ассетов, вони послужать прикладом предмета, який буде використовуватися в інвентарі. Інвентар створюється в порожньому шаблонному проекті, так що всі дії можна зробити в будь-якому проекті, де є персонаж. Буде потрібно лише час, уважність і графічний редактор. Не бійтеся використовувати фотошоп-графіку ми створимо дуже просту і зрозумілу. Курс підійде в тому числі початківцям, які просто вміють орієнтуватися в інтерфейсі Unreal Engine. Курс не підійде тільки тим, хто не працював ще в редакторі і не знає самих азів роботи з Unreal Engine.

Часті питання:

1) Чи можна десь Завантажити матеріали чи проект?

Відповідь: Ні, проект робиться повністю з нуля, всі елементи розробляються з нуля, а що береться з ассетов, доступні в Unreal маркеті безкоштовно. Не бачу сенсу залишати на скачування готові рішення.

2)Чи можна запитувати по темі курсу?

Відповідь: зрозуміло, можна. Я прочитаю і відповім, наскільки це можливо.

3) чого я навчуся в цьому курсі?

Відповідь: всьому, що необхідно для створення основних елементів шутера від першої особи (FPS).

4)в якому форматі проходять заняття?

Відповідь: заняття проходять у форматі відеоуроків. Кожен наступний урок використовує напрацювання попереднього, тому рекомендується виконувати завдання по порядку.

5)чи є підтримка після курсу?

Відповідь: ви завжди можете задати своє запитання автору проекту, пов'язаному з курсом та елементами проекту. Обмежень за часом після проходження курсу та іншого немає.

Для кого цей курс:
  • початківці розробники ігор
  • ентузіасти
  • будь-який інший бажаючий створити свою "стрілялку"
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/fpsshooterfornewbies/

Угорі