Що нового?

Набір учасників Гроші. Для допомагають практиків (Ірина Владикіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 0 з 62
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
семінар "Гроші. Для практиків, що допомагають". Семінар побудований на стику моїх знань про поле та економічних знань. Я розповідаю про саму суть грошей, і разом ми виконуємо практичні вправи. Вони допоможуть зрозуміти, як особисто ви взаємодієте з грошима з економічної точки зору.

Суть семінару
Ви, напевно, знаєте, що я не тільки розстановник, а й навчалася кілька років економічних дисциплін (і у мене є ступінь майстра ділового адміністрування (МВА)). Також я маю великий досвід в розстановках для бізнесу.

Тому на онлайн-семінарі " гроші. Для допомагають практиків " я поєднала свої знання про поле і науку економіці. Це потужний семінар. Якщо ви хочете розібратися в темі грошей дуже глибоко і при цьому з наукової точки зору, якщо ви хочете більше усвідомленості в цій темі, а також якщо ви хочете більше заробляти за допомогою своєї допомагає практики, то семінар для вас.

Семінар спрямований на психологів, розстановників та інших фахівців допоміжних професій.

план семінару
  • основні положення про гроші. Структурування своєї діяльності та базові економічні принципи.
  • чому фільм "Секрет" не працює.
  • вправа-розстановка"мої ресурси і потреби клієнтів".
  • гроші як результат презентації своєї цінності. Як правильно презентувати свою цінність. Основні економічні та польові особливості процесу.
  • вправа-розстановка"видимість моїх послуг".
  • обмін виробленої і презентованої цінності на універсальну (гроші). Як відбувається цикл обміну, як визначається ціна, потрапляєте ви в ринок і т. д.
  • вправа-розстановка"криві байдужості".
  • грошовий цикл. Про цикл заробляння. Відтворення циклу, ресурси на його обслуговування, оптимізація.
  • вправа-розстановка"Моя практика і грошовий цикл".
https://privatelink.de/?https://constemotions.ru/money/?fbclid=IwAR3zm6b7vHquMtNoT54HiMXtB-PSfPGz8hkNoaT-OaE4XWITMoWbuoBg54Y

Угорі