семінар "Гроші. Для практиків, що допомагають". Семінар побудований на стику моїх знань про поле та економічних знань. Я розповідаю про саму суть грошей, і разом ми виконуємо практичні вправи. Вони допоможуть зрозуміти, як особисто ви взаємодієте з грошима з економічної точки зору.
Суть семінару
Ви, напевно, знаєте, що я не тільки розстановник, а й навчалася кілька років економічних дисциплін (і у мене є ступінь майстра ділового адміністрування (МВА)). Також я маю великий досвід в розстановках для бізнесу.
Тому на онлайн-семінарі " гроші. Для допомагають практиків " я поєднала свої знання про поле і науку економіці. Це потужний семінар. Якщо ви хочете розібратися в темі грошей дуже глибоко і при цьому з наукової точки зору, якщо ви хочете більше усвідомленості в цій темі, а також якщо ви хочете більше заробляти за допомогою своєї допомагає практики, то семінар для вас.
Семінар спрямований на психологів, розстановників та інших фахівців допоміжних професій.
план семінару
Суть семінару
Ви, напевно, знаєте, що я не тільки розстановник, а й навчалася кілька років економічних дисциплін (і у мене є ступінь майстра ділового адміністрування (МВА)). Також я маю великий досвід в розстановках для бізнесу.
Тому на онлайн-семінарі " гроші. Для допомагають практиків " я поєднала свої знання про поле і науку економіці. Це потужний семінар. Якщо ви хочете розібратися в темі грошей дуже глибоко і при цьому з наукової точки зору, якщо ви хочете більше усвідомленості в цій темі, а також якщо ви хочете більше заробляти за допомогою своєї допомагає практики, то семінар для вас.
Семінар спрямований на психологів, розстановників та інших фахівців допоміжних професій.
план семінару
- основні положення про гроші. Структурування своєї діяльності та базові економічні принципи.
- чому фільм "Секрет" не працює.
- вправа-розстановка"мої ресурси і потреби клієнтів".
- гроші як результат презентації своєї цінності. Як правильно презентувати свою цінність. Основні економічні та польові особливості процесу.
- вправа-розстановка"видимість моїх послуг".
- обмін виробленої і презентованої цінності на універсальну (гроші). Як відбувається цикл обміну, як визначається ціна, потрапляєте ви в ринок і т. д.
- вправа-розстановка"криві байдужості".
- грошовий цикл. Про цикл заробляння. Відтворення циклу, ресурси на його обслуговування, оптимізація.
- вправа-розстановка"Моя практика і грошовий цикл".
https://privatelink.de/?https://constemotions.ru/money/?fbclid=IwAR3zm6b7vHquMtNoT54HiMXtB-PSfPGz8hkNoaT-OaE4XWITMoWbuoBg54Y