Що нового?

Набір учасників [Healthy School] харчування та аналізи. Тариф-Базовий (Валентина Скороход)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2203 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чим корисний КУРС

1. Вирішення проблем

Оптимізуйте харчування і аналізи разом з командою професіоналів! Позбавтеся від своїх проблем раз і назавжди! Втома, апатія, зайва вага, висипання на шкірі, низьке лібідо, немає сил і мотивації — це лише частина проблем, які ви зможете вирішити прийшовши в школу здоров'я!*****
2. Сам собі доктор На курсі ви навчитеся розбирати свої аналізи (18+) і розуміти, як діяти далі. також вони допоможуть вам не дати себе обдурити і знайти грамотного лікаря, також вони допоможуть вам не дати себе обдурити і знайти грамотного лікаря.

3. Користь для всієї родини Всі рекомендації отримані в школі відразу застосовні до виконання! Більш того, вони допоможуть вам і вашій родині безболісно перебудується на новий режим, значно підвищує якість Вашого життя.

4. Допомога фахівців
Матеріали викладені доступною і зрозумілою мовою, спеціальна підготовка або медична освіта для вивчення не потрібні. А тарифи з підтримкою лікарів просто не залишать Вам шансу на те, щоб Ваше життя залишилося таким як і раніше!

5. Внесок у майбутнє
Здорова людина готова гори звернути, в той час як має різні порушення в роботі організму і захворювання думає лише про те, як швидше дійти до ліжка і лягти спати. Впізнали себе в другому випадку? Негайно приєднуйтесь до нашої команди фахівців щоб виправити ситуацію! Ви не тільки поліпшите своє самопочуття, але і нарешті знайдете сили і мотивацію для нових відкриттів, перемог і досягнень! Інвестуйте в себе, свої знання і здоров'я — це кращі вкладення у Вашому житті!

програма курсу

1. Харчування

• універсальні правила побудови здорового раціону
  • персональний розрахунок КБЖУ і води в раціоні
  • продуктовий кошик (білки, жири, вуглеводи)
  • лікувальні дієти (палео, АІП)
  • особливості раціону при акне
  • інтервальне голодування
2. Активність
  • активність, спорт, розтяжка
  • Базова тренування
  • силові, кардіо і інтервальні тренування, кращі тренування для жиросжигания
3. Активність
  • Сон і гормони
  • стрес, втома і гормони
4. Аналізи
  • первинна диспансеризація. Які аналізи необхідно здавати в першу чергу
  • розбір аналізу крові (база)
*******<проліт стиль= "сімейство шрифтів:' шрифт Tahoma '">розбір аналізів (сеча, кал, волосся, нігті, кров)
5. Гормони
  • стероїдогенез і біохімія. Холестерин, 17-ОН-прогестерон, кортизол, ДГЕА, андростендіон, тестостерон, ДГТ, естрадіол
  • клітина, мітохондрії. Інсулін, андрогени, СПКЯ
  • Пролактин. Гіперпролактинемія. Ритм менструального циклу
6. Розбір і вирішення поширених проблем
  • анемія, дефіцит заліза
  • щитовидна залоза
  • зайва вага, інсулінорезистентність
  • жіноче здоров'я, гормони і цикл, СПКЯ
  • Anti-age (ЗГТ)
  • Акне, проблемна шкіра
  • атопічний дерматит (екзема), себорейний дерматит, псоріаз
  • Helicobacter pylori
  • печінка, жовчний міхур
7. Рекомендації
  • доказова та інтегративна медицина
  • Аптека та зарубіжні препарати
  • Сумісність БАД і правила прийому
8. Психологія
  • психологія та здоров'я
  • думки
  • тіло
  • Психологія зайвої ваги * Модуль веде практикуючий психолог
бонусний модуль
  • Краса і здоров'я волосся
  • Біохімія любові
<клас div="bbcodeblock bbCodeQuote"> ****** https://privatelink.de/?https://valentinaskorohod.com/kurs

Угорі