чим корисний КУРС
1. Вирішення проблем
Оптимізуйте харчування і аналізи разом з командою професіоналів! Позбавтеся від своїх проблем раз і назавжди! Втома, апатія, зайва вага, висипання на шкірі, низьке лібідо, немає сил і мотивації — це лише частина проблем, які ви зможете вирішити прийшовши в школу здоров'я!*****
2. Сам собі доктор На курсі ви навчитеся розбирати свої аналізи (18+) і розуміти, як діяти далі. також вони допоможуть вам не дати себе обдурити і знайти грамотного лікаря, також вони допоможуть вам не дати себе обдурити і знайти грамотного лікаря.
3. Користь для всієї родини Всі рекомендації отримані в школі відразу застосовні до виконання! Більш того, вони допоможуть вам і вашій родині безболісно перебудується на новий режим, значно підвищує якість Вашого життя.
4. Допомога фахівців
Матеріали викладені доступною і зрозумілою мовою, спеціальна підготовка або медична освіта для вивчення не потрібні. А тарифи з підтримкою лікарів просто не залишать Вам шансу на те, щоб Ваше життя залишилося таким як і раніше!
5. Внесок у майбутнє
Здорова людина готова гори звернути, в той час як має різні порушення в роботі організму і захворювання думає лише про те, як швидше дійти до ліжка і лягти спати. Впізнали себе в другому випадку? Негайно приєднуйтесь до нашої команди фахівців щоб виправити ситуацію! Ви не тільки поліпшите своє самопочуття, але і нарешті знайдете сили і мотивацію для нових відкриттів, перемог і досягнень! Інвестуйте в себе, свої знання і здоров'я — це кращі вкладення у Вашому житті!
програма курсу
1. Харчування
- універсальні правила побудови здорового раціону
- персональний розрахунок КБЖУ і води в раціоні
- продуктовий кошик (білки, жири, вуглеводи)
- лікувальні дієти (палео, АІП)
- особливості раціону при акне
- інтервальне голодування
- активність, спорт, розтяжка
- Базова тренування
- силові, кардіо і інтервальні тренування, кращі тренування для жиросжигания
- Сон і гормони
- стрес, втома і гормони
- первинна диспансеризація. Які аналізи необхідно здавати в першу чергу
- розбір аналізу крові (база)
5. Гормони
- стероїдогенез і біохімія. Холестерин, 17-ОН-прогестерон, кортизол, ДГЕА, андростендіон, тестостерон, ДГТ, естрадіол
- клітина, мітохондрії. Інсулін, андрогени, СПКЯ
- Пролактин. Гіперпролактинемія. Ритм менструального циклу
- анемія, дефіцит заліза
- щитовидна залоза
- зайва вага, інсулінорезистентність
- жіноче здоров'я, гормони і цикл, СПКЯ
- Anti-age (ЗГТ)
- Акне, проблемна шкіра
- атопічний дерматит (екзема), себорейний дерматит, псоріаз
- Helicobacter pylori
- печінка, жовчний міхур
- доказова та інтегративна медицина