Другая реальность. Тариф - Маг (Олег Куява)
29 березня - стартує курс усвідомлених сновидінь
Вчора я розповів, що зовсім СКОРО стартує 2-місячний КУРС з усвідомлених сновидінь, де я буду працювати з хлопцями особисто.
В даний момент, я вважаю, це остання група яку буду вести особисто.
Я говорив, що виходжу з подібного формату навчання, але все ніяк не міг цього зробити. Поставив собі завдання це зробити до кінця року.
До кінця року я працюю з групами, веду їх сам і переходжу виключно в методологію і побудову програм. Всіма навчальними процесами буде займатися команда кураторів.
*
Зараз у нас стартує група, в яку ти можеш потрапити. Я зробив найбільшу знижку, яку ми робили за останній час.
За цією знижкою ти можеш прямо зараз ПЕРЕЙТИ, вибрати той пакет, який тобі сподобається і ми будемо з тобою працювати 2 місяці.
1 місяць - ми будемо працювати на те, щоб у тебе вийшло вийти в усвідомлений сон. На те, щоб закрити перші прості цілі для того,, навчитися подорожувати, знаходити собі наставника, спілкуватися в людьми в усвідомлених снах і закривати бажані цілі, щоб практика гармонійно вбудувалася в твоє життя і стала твоєю реальністю.
2 місяць-ми з тобою будемо відточувати ті знання, які ми отримали. Ми будемо проходити тлумачення сновидінь. Розберемося в твоїй місії. Нагадаю, що основна ідеологія МАГа це знайти свій шлях.
В рамках всього навчання я буду поруч, буду вести тебе за ручку, давати тобі настанови, поради, мотивувати тебе. Ми пройдемо всі основні моменти, щоб послідовно, по кроку до поставлених результату.
https://dreams.kuyavao.ru/tarifs
Останнє редагування модератором: