Що нового?

Придбаний Інтимна молодість або відверта розмова про те, як зберегти здоров'я і красу інтимної зони?

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 184 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
вебінар з делікатної теми статевого здоров'я.

На ньому ви дізнаєтеся, причини зниження лібідо, як фізіологічні, так і психоемоційні. У сучасному активному житті ми часто ведемо нездоровий спосіб життя, харчуємося далеко не корисними продуктами, піддаємося стресам. Це відбивається на нашому гормональному тлі і безпосередньо впливає на сексуальне життя і здоров'я статевої системи в цілому. Зараз, на жаль, захворювання інтимної сфери значно "омолодилися". Доводиться рахуватися з такими елементами сучасності: як сидяча робота, малорухливість, фастфуд або просто нездорове харчування. На вебінарі ви дізнаєтеся, як відновити і не втратити статеву функцію, які гормональні рішення пропонує ендокринологія. Інформація підноситися в доступній і тактовній формі.

Дата проведення: 18 червня 2019 р.Ви отримуєте матеріали заходу у записі.

Це навчання буде корисним для тих, хто хоче продовжити своє інтимне здоров'я і зберегти гостроту відчуттів надовго.

вебінар веде: Гусакова Дар'я Олександрівна лікар-ендокринолог, лікар-дієтолог.

Купуйте тренінг, дізнайтеся рішення делікатних питань на відверту тему від професіонала!

Продажник:

Угорі