Що нового?

Придбаний Інтимний фітнес. База (Ігор Атрощенко, Резеда Хакімзянова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1067 ГРН
Учасників: 1 з 77
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.4 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ЩО НАЙВАЖЛИВІШЕ В ІНТИМНОМУ ЖИТТІ ЖІНОК?
Напевно, у вас вже рій думок:
"Начебто все важливо! А що вибрати-то?"
Як лікар на це питання можу відповісти однозначно: "найважливіше в інтимному житті жінок - це безпека".
Безпека у всьому.
Та ось тільки дотримуватися безпеки на практиці, на жаль, далеко не завжди виходить.
Чи приділяєте Ви увагу безпеці в сексі? Думаю, так.
А інтимній гігієні? Напевно.
А якщо я запитаю вас про ваше здоров'я? Про здоров'я шийки матки, яєчників, маткових труб? Наскільки вам добре під час сексу? Тут статистика, на жаль, не радує.

Поділюся офіційними результатами великих міжнародних досліджень:
  • 6 жінок з 10 або не відчувають оргазму взагалі або доходять до піку насолоди вкрай рідко і зі значними труднощами;
  • у 4-х жінок з 10 відзначаються симптоми мимовільного виділення сечі;
  • І знову у 6-ти жінок з 10 виявляються проблеми в шийці матки.
Яка причина таких повальних проблем зі здоров'ям у жінок? (у чоловіків до речі все ще гірше, але про це іншим разом)
Можливо, ви вже здогадалися.
Малорухливий спосіб життя.
Говорячи простіше-сидіти на попі рівно більшу частину дня... Неминуче призводить до багаторічних застоїв в малому тазу.
А цей застій в свою чергу і дає перший поштовх до розвитку так званих "хвороб по-жіночому".
І начебто все очевидно: стільки варіантів тренувань інтимних м'язів... Вибирай будь-яку і отримуй результат!
Та ось тільки коли на прийом приходять жінки з вкрай неприємними наслідками некоректного виконання вправ інтимної гімнастики, розумієш, що все виявляється не так просто.
І це не якась "теорія". З цими жінками я знайомий особисто.
Звідки вони взяли вправи? З Ютуба. Відкриваєш Ютуб.... А там такий жах!
Я думав, що з вправами для шийного відділу хребта народ чудить кому як заманеться.
Яке там! У темі інтимної гімнастики все взагалі запущено! Якісь вантажі, захоплення, спазми з надихаючими обіцянками типу "Станьте амазонкою для свого чоловіка!".
Коротше все складно.
Робити треба, і робити треба ПРАВИЛЬНО.
А як правильно-не зрозуміло.
Тому стартує фундаментальний практичний інтенсивний фітнес. БАЗА

Провідні інтенсиву:
Резеда Хакімзянова, дипломований сексолог, прикладний кінезіолог, фітнес-експерт, викладач багатьох вузів країни.
Ігор Атрощенко, лікар-невролог, мануальний терапевт.

На інтенсиві ви відпрацюєте навик правильного виконання технік інтимного фітнесу у всіх критично важливих нюансах.
Кожна вправа має наукове анатомо-фізіологічне обґрунтування.
Кожна вправа побудована на принципах коректної біомеханіки.
Ми вперше розберемо цілий комплекс базових вправ під назвою "ГІПОПРЕСИВНА гімнастика". Тобто гімнастика, що знижує внутрішньочеревний тиск.
Ви уявляєте?
Коректна тренування інтимних м'язів повинна знижувати, а не підвищувати внутрішньочеревний тиск.
Простий приклад підвищення внутрішньочеревного тиску - це натужитися.
А тренуватися потрібно так, щоб ефект був протилежним напруженню. Ви коли-небудь про це чули?
Цієї бази, на жаль, практично ніхто з тренерів з вумбілдингу не дає.
Тому ваше навчання технікам інтимної гімнастики неодмінно слід починати з цієї бази!
Це безпека вашого здоров'я!
А вже чим далі займатися - Ви вирішите самі.
І, будь ласка, не приступайте до вагінальних технік "амазонок" без цієї основи. Це реально небезпечно.

І окремо масажистам на замітку:
Колеги, цей комплекс кращий для м'якої і на 100% безпечної тренування м'язів тазової діафрагми і глибоких м'язів живота. Навчіть ваших пацієнтів. Вони вам будуть дуже вдячні.

Вас чекає великий триденний інтенсив у прямому ефірі.

https://privatelink.de/?https://pro-health.pro/intimate_fitness

Угорі