Що нового?

Придбаний Інтуїція для безсмертних, які не хочуть потрапити під машину (Олег Матвєєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1728 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 94.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Метод, який я вам пропоную, дозволяє будь-кому відновити своє шосте почуття за 5-10 днів, у підлітків на це йде 2-3 дні.
Але спочатку давайте згадаємо, як пропонують відкрити інтуїцію гуру з інфобізнесу.
Найбезглуздіший спосіб полягає в тому, що крім самих різних вправ ви повинні протягом дня вгадувати, який ліфт опуститься швидше, яка машина під'їде наступної, хто дзвонить по телефону і т. д.
Безглуздий він тому, що учні Норбекова при тренуванні інтуїції за один підхід до вправи роблять від 1 до 3 тисяч виборів, і таким чином вони тренуються кожен день! А тепер уявіть собі, скільки тисяч разів вам доведеться вгадувати ті ж ліфти, машини і дзвінки? Скільки років на це піде?
Сама система Норбекова також невигідно відрізняється своїм вольовим підходом до всього.
Так, тренування вгадування кольорових карт у норбековцев дає результат, але це схоже на те, як якщо б вам в руки вручили маленький гвоздик і сказали вам колупати їм стіну будинку, тільки щоб увійти в нього, замість того, щоб просто обійти стіну, побачити двері і увійти в будинок без всякого шуму.
Я можу показати вам, де ці двері.
Не треба слухати аудіонастрої на розвиток Аджна чакри, не обов'язково влаштовувати собі щоденні тортури з вгадуванням чорно-білих карт, не потрібно волати до ангелів з проханням відкрити ясне бачення. Все це нерозумно.
Протягом лічених днів я покажу і доведу вам, що все, що розповідають про інтуїцію в Інтернеті – повна нісенітниця. І що колись давно, в перші роки свого життя ви, може і не користувалися, але ясно відчували цю здатність в собі. А значить, вашому тілу і розуму достатньо лише кількох занять, щоб згадати цей найважливіший людський навик і почати використовувати його в будь-якій області свого життя.
Для тренувань вам знадобляться:
  1. Вільні півгодини в день протягом тижня-півтора
  2. Чорно-білі карти-не для тренування, а для перевірки результату
  3. Будь-який сайт з іграми на реальні гроші, якщо нічого такого згадати не можете, цілком зійде сайт Ігрун.ком
3-й пункт дозволить на ходу приручити інтуїцію працювати не тільки під час вправи, але і в реальному житті. Також, в режимі реального бою ми будемо на ходу опрацьовувати страх втрати грошей і найголовніше – підсвідоме невіра в те, що інтуїція дозволить вам заробляти необмежену кількість грошей.

Угорі