Що нового?

Придбаний [Ivanova Secrets] Таргетинг для експертного блогу: підписники, продажі, окупність

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 1 з 10
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 1040 ГРН
10%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Реклама — невід'ємна частина будь-якого бізнесу
Якщо ви хочете рости і більше заробляти, вам обовʼязково потрібен таргетинг. Без нової аудиторії неможливо збільшувати продажі, будувати команду та масштабувати бізнес. Давайте одразу викинемо рожеві окуляри про безкоштовне вірусне просування та поговоримо по-дорослому. Цей курс про рекламу знадобиться вам у ситуації:
— Ви плануєте запускати експертний блог з нуля та хочете набрати цільову аудиторію, щоб далі продавати їй послуги чи інфопродукти
— Ви вже маєте блог, але не вмієте налаштовувати рекламу так, щоб вона стабільно приводила нових підписників, готових купувати
— Ви запускаєте рекламу у форматі «то густо, то пусто» і ніяк не можете налагодити ефективну систему
— У вас прекрасно працює кнопка Просувати для набору аудиторії, але ви хочете використати потенціал реклами на повну: запускати рекламу на продаж, підвищувати охоплення та збільшувати лояльність читачів
— Ви часто стикаєтеся з тим, що рекламний бюджет “зливається”, а реклама не окуповується
— Хочете делегувати таргет підрядникам, але не розумієте, як їх вибрати та як оцінювати ефективність роботи

Чому вам потрібно саме це навчання з таргету
Я можу спробувати вразити вас цифрами: веду блог з просування в Інстаграмі 8 років, навчила 11.000+ студентів (українських підприємців), з року в рік продаю інфопродукти на мільйони. Можу звернути увагу, що за весь цей час ніколи не змінювала підхід, завжди говорила правду без чарівних обіцянок і не піддавалася короткостроковим трендам.

Але головне не це.
Головне, що таргетинг — моя суперсила.
У 2025 році я заснувала агенцію з таргетованої реклами, де переважна більшість клієнтів — саме експерти. Такої кількості кейсів, реальних даних і рекламних стратегій, як у мене, ви не знайдете в жодному іншому курсі. Все, чому я навчаю, можу підтвердити конкретними цифрами статистики реклами різних блогів із різних ніш.

Програма навчання
Урок 1 – Які варіанти набору підписників існують та чому таргетинг найефективніший
Урок 2 – Як працюють алгоритми і від чого залежить вартість реклами
Урок 3 – Огляд різних стратегій запуску реклами: плюси, мінуси, нюанси і бюджети
Урок 4 – Ads Manager і кнопка Просувати: огляд можливостей, переваг, технічних налаштувань
Урок 5 – Як створювати ефективні рекламні макети без купи дизайну та зйомок голлівудського рівня
Урок 6 – Підбір аудиторій для запуску реклами
Урок 7 – Запуск рекламних кампаній по цілі Трафік + аналіз ефективності
Урок 8 – Запуск рекламних кампаній по цілі Повідомлення + аналіз ефективності
Урок 9 – Запуск рекламних кампаній по цілі Ліди + аналіз ефективності
Урок 10 – Запуск рекламних кампаній по цілі Конверсія + аналіз ефективності
Урок 11 – Ретаргетинг: як піднімати охоплення, нагадувати про себе підписникам та працювати з наявною клієнтською базою
Урок 12 – Все, що потрібно знати про окупність реклами
Урок 13 – Ефективне делегування і робота з таргетологом

Тариф
1 курс
курс з таргетингу

https://ivanova-secrets-school.kwiga.com/ https://www.ivanovayana.com/reklama

Угорі