Що нового?

Придбаний Я достойна большего (Эдгард Зайцев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 405 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 52.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Для кого?

Цей кейс для тих хто хоче змінити своє життя. Хто втомився, надірвався, вимотався. Хто відчуває, що прийшов час піти в іншому напрямку:
  • від трудоголізму-до роботи в радість.
  • від чужих інтересів-до своїх бажань.
  • від почуття обов'язку-до відчуття свободи.
  • від страху-до чудес і пригод.
для жінок:
Від Яжматері і Всетерпящей Терезі-до щасливої, наповненою, красивій жінці.

Для чоловіків:
Від втомленого мужика, який всім винен – до самодостатнього, задоволеному собою і своїм життям чоловікові.

Людина гідна жити в кайфі і насолоді. І бути при цьому відповідальним сім'янином і творцем на роботі. Отримувати гроші без насильства над собою. Слідувати своїм бажанням без утиску інтересів інших людей.
"Я знаю чого я хочу! Я можу реалізувати всі свої бажання. Я бачу можливості", - ось те відчуття, яке прийде до вас, коли ви почнете проходити цей кейс.

8 медитативних практик-це ретельно підібрані методи для тих, хто готовий зрозуміти що утримує його від щастя. Які страхи, негативні установки і батьківські сценарії заважають полюбити себе і дозволити собі жити і бути?
За допомогою цих практик ви зніміть свої затискачі і блоки м'яко і безпечно. І тоді зможете сформувати своє життя таким, яким ви бажаєте її проживати.
У комплекті до медитацій ви завантажуєте докладну інструкцію і графік проведення.
Всі практики-безпечні психологічні процеси, які розроблені на основі моєї багаторічної практики і особистого досвіду.

в результаті проходження кейса ви:
  • Станете урівноваженіше і гармонійніше, перестанете дратуватися і психувати.
  • усвідомлюєте які психотравми минулого привели вас до життя, яке ви проживаєте.
  • зрозумієте чому ви недодаєте собі і жертвуєте своїми інтересами на роботі і вдома.
  • усвідомлюєте свої страхи, сценарії, пов'язані з грошима і зі способом життя, з бажаннями і можливостями.
  • розблокуєте і зніміть ті сценарії, які хочете.
  • Обійміться зі своїм внутрішнім дитиною і зустрінетеся зі своїм внутрішнім дорослим.
  • Дозвольте собі бажати і йти до своїх бажань.
  • прийміть і дозвольте собі мати більше грошей, побачите можливості для їх приходу.
і все для того, щоб дозволити собі більше, ніж ви зараз собі дозволяєте. Щоб побачити як поступово і м'яко почне змінюватися ваше життя.

які медитації містяться в кейсі?

1"усвідомленість на нових вібраціях"
2 "прийняття своєї внутрішньої дитини"
3 "прийняття свого внутрішнього дорослого"
4 "злиття з грошовим потоком"
5 "Дякую і відпускаю"
6 "Галерея успіху"
7 "усвідомлення страху"
8 "ясність і справжність бажання"

До медитацій додається графік і інструкція із застосування

https://privatelink.de/?https://edgardzaitsev.com

Угорі