цілі вебінарів:
- якісно підвищити рівень вашої енергії
- прибрати травми, що заважають вам реалізувати свою енергію
- вивести на новий рівень ваші жіночі та чоловічі енергії для досягнення цілей без боротьби з собою і конфліктів
- прокачати сексуальність
Ми з вами будемо прокачувати, лікувати і наповнювати:
- Чому енергія сьогодні валюта сучасності?
- Як використовувати свою енергію, відмірюючи її на блага правильно?
- Як ви зливаєте енергію і як навчитися генерувати її?
- Ми прокачаємо жіночі енергії, що дають можливість завжди:
- бути розслабленим, насолоджується, пластичними, манкими і привабливими
- генерувати енергію
- створювати нові можливості
- побачити потенціал
- надихати і наповнювати інших
- межі
- зібраність
- конкретність
- структурність вам
- вміння керувати і не зливати
- силу і енергію
- здатність давати світові унікальне
7. Ми будемо розбирати і лікувати сексуальність і сексуальну енергію. Сексуальність підвищує агресію і швидкість руху, здорова сексуальність дає:
9. Гідність! Одна з фундаментальних тим. Я люблю її за глибину та можливості, які відкриваються після терапії. Терапія цієї теми відкриває зовсім інші двері життя.
Другий вебінар буде повністю практичний. Якщо перший вебінар пояснює енергію і всі процеси в ній, то другий вебінар дає техніки і практики + він містить в собі активацію кожної енергії.
У першій частині вебінару 70% унікальної теорії. У другій частині 80% практики і терапії. (він пройде 19.02.2023)
Я, безперечно, рекомендую вам бути на 2-х частинах. Щоб ви могли грунтовно оттерапевтіровать дане питання.
- здорове тіло
- задоволення від усього
9. Гідність! Одна з фундаментальних тим. Я люблю її за глибину та можливості, які відкриваються після терапії. Терапія цієї теми відкриває зовсім інші двері життя.
Другий вебінар буде повністю практичний. Якщо перший вебінар пояснює енергію і всі процеси в ній, то другий вебінар дає техніки і практики + він містить в собі активацію кожної енергії.
У першій частині вебінару 70% унікальної теорії. У другій частині 80% практики і терапії. (він пройде 19.02.2023)
Я, безперечно, рекомендую вам бути на 2-х частинах. Щоб ви могли грунтовно оттерапевтіровать дане питання.
https://privatelink.de/?https://zinashamoyan.ru/webinarenergy_zsh