вебінар-практикум щодо усунення 7 перешкод до щасливого життя
Чи знайоме тобі відчуття, що іноді ти немов ходиш по замкнутому колу і стикаєшся з одними і тими ж труднощами:
Або, можливо, у тебе не виходить заробити або зібрати потрібну суму грошей. Гроші просто не утримуються у тебе або обходять стороною...
А, може, тобі доводиться працювати на ненависній роботі, і день у день ти докладаєш неймовірні зусилля, щоб знову відправитися "на каторгу" замість того, щоб з насолодою і натхненням займатися улюбленою справою...
Ти працюєш над собою і навіть робиш успіхи, але все одно не виходить досягти бажаного результату? Причина в тому, що, ймовірно, тобі за родом передали негативні програми, які заважають твоєму щасливому життю.
на вебінарі ти:
на вебінарі ми опрацюємо 7 шкідливих програм:
Чи знайоме тобі відчуття, що іноді ти немов ходиш по замкнутому колу і стикаєшся з одними і тими ж труднощами:
- у створенні щасливих стосунків;
- на роботі;
- у сфері реалізації;
- у взаєминах з людьми;
- у залученні, утриманні та примноженні грошей.
Або, можливо, у тебе не виходить заробити або зібрати потрібну суму грошей. Гроші просто не утримуються у тебе або обходять стороною...
А, може, тобі доводиться працювати на ненависній роботі, і день у день ти докладаєш неймовірні зусилля, щоб знову відправитися "на каторгу" замість того, щоб з насолодою і натхненням займатися улюбленою справою...
Ти працюєш над собою і навіть робиш успіхи, але все одно не виходить досягти бажаного результату? Причина в тому, що, ймовірно, тобі за родом передали негативні програми, які заважають твоєму щасливому життю.
на вебінарі ти:
- виявиш свої негативні програми і їх вплив на сферу відносин і залучення грошей;
- зрозумієш, звідки вони з'явилися;
- пропрацюєш їх і нейтралізуєш.
на вебінарі ми опрацюємо 7 шкідливих програм:
- невпевненості в собі і комплекс неповноцінності
- У мене не вийде
- чим я краще за інших
- заборона на щастя
- великі досягнення-великі втрати
- страждати-це правильно
- Я вічно винна