Що нового?

Придбаний Я гідна щастя! І у мене вийде! (Руслан Янгаев)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 809 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 70.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
вебінар-практикум щодо усунення 7 перешкод до щасливого життя
Чи знайоме тобі відчуття, що іноді ти немов ходиш по замкнутому колу і стикаєшся з одними і тими ж труднощами:
  • у створенні щасливих стосунків;
  • на роботі;
  • у сфері реалізації;
  • у взаєминах з людьми;
  • у залученні, утриманні та примноженні грошей.
можливо, у тебе не виходить вийти заміж або Твої відносини сповнені протиріч, сварок і недомовок... або Ти просто не можеш зустріти чоловіка, з яким захотілося б розділити життя... кожен раз щось починає йти не так. І начебто складності виникають різні, але ти відчуваєш, що їх щось об'єднує.
Або, можливо, у тебе не виходить заробити або зібрати потрібну суму грошей. Гроші просто не утримуються у тебе або обходять стороною...
А, може, тобі доводиться працювати на ненависній роботі, і день у день ти докладаєш неймовірні зусилля, щоб знову відправитися "на каторгу" замість того, щоб з насолодою і натхненням займатися улюбленою справою...
Ти працюєш над собою і навіть робиш успіхи, але все одно не виходить досягти бажаного результату? Причина в тому, що, ймовірно, тобі за родом передали негативні програми, які заважають твоєму щасливому життю.

на вебінарі ти:
  • виявиш свої негативні програми і їх вплив на сферу відносин і залучення грошей;
  • зрозумієш, звідки вони з'явилися;
  • пропрацюєш їх і нейтралізуєш.
і більше того-усунувши ці перешкоди, ти не тільки перепишеш власні програми, а й передаси своїм дітям за родом вже переписані, позитивні сценарії. А також посилиш зв'язок зі своїм Родом, що дасть тобі потужний приплив енергії.
на вебінарі ми опрацюємо 7 шкідливих програм:
  • невпевненості в собі і комплекс неповноцінності
  • У мене не вийде
  • чим я краще за інших
  • заборона на щастя
  • великі досягнення-великі втрати
  • страждати-це правильно
  • Я вічно винна
цей вебінар для тих чарівниць, які готові йти глибше і по-справжньому хочуть створювати своє щасливе життя!

Угорі