Що нового?

Набір учасників Я люблю БІГ (Ренат Шагабутдінов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"Я не потію, а випромінюю пишність!", "Це як два коктейлі плюс виграш в лотерею", "я б припинила, тільки якби мене закували в кайдани" — так кажуть любителі бігати.

Це дійсно корисно: БІГ зміцнює здоров'я, знижує тривожність, допомагає думати швидше.
Займаючись щотижня, можна прожити на" ...дцать " років довше. А ще випробувати стан ейфорії - вже при 20-хвилинній пробіжці.
Але чому навіть думки про тренування навівають тугу? У фізичної активності поганий піар - її вважають синонімом страждання і жорстких обмежень.

Зробили курс, який допоможе "подружитися" з бігом: грамотно вибудувати заняття, зберегти мотивацію і не перестаратися в куражі. Будемо спиратися на досвід експертів і наукові дослідження.

Курс пройде у форматі інтерв'ю: Ренат Шагабутдінов, марафонець і головний редактор каналу" бігати просто", поспілкується з бігунами — лікарем, тренером, чемпіоном світу у своїй віковій групі, — і ви зможете задати свої питання. Обговоримо, як почати і не кинути бігати, науку витривалості, плани тренувань і навіть як підготуватися до свого першого забігу (і чи обов'язково це повинен бути марафон).

Для кого курс?

Для всіх БІГ-один з найдоступніших і безпечних видів спорту. Для занять потрібно мінімум умов та інвентарю. Почати бігати можна в будь-якому віці, місці і кліматі.

програма курсу:

проведемо 4 онлайн-вебінари у форматі дружньої бесіди. Ренат Шагабутдінов задасть найактуальніші питання експертам-досвідченим бігунам, тренеру, лікарю.
1
Навіщо бігати і з чого почати?
25 травня о 19: 00. Юрій Строфілов
  • БІГ: інвестиція або марна трата часу
  • Що дає біг, чи може він приносити задоволення
  • Позний метод бігу. Чому для бігу немає поганого віку, місця і клімату
  • З чого почати пробіжки і як зробити їх регулярними
2
Автостопом з фізіології. Міфи і наука витривалості: як не нашкодити собі і прогресувати
31 травня о 19: 00. Євген Суборов
  • Чому витривалість (і її тренування) Індивідуальна
  • Чи Правда, що фізіологія людини воістину безмежна
  • МПК (максимальне споживання кисню): не так важливо, як здається
  • Лактат-найкращий друг бігуна
  • Стрес-невидима частина айсберга
3
Принципи тренувального процесу. Основні складові тренувань бігуна-новачка
2 червня о 19: 00. Іван Нечаєв
  • У кожного свій Еверест: завжди є хтось швидше і повільніше вас, і це нормально
  • Загальні принципи тренувань: що робити, як бігати і як не бігати
  • Основні складові: ходьба, легкий біг, силова підготовка - План тренувань на перші тижні для новачків + плани тренувань для початківців в подарунок
4
Планування тренувань. Підготовка до аматорських змагань
7 червня о 19: 00. Іван Нечаєв
  • Навіщо любителю змагання
  • Чому не треба бігти марафон (42 км). У всякому разі, на початку шляху
  • Коли додавати швидкі тренування і якими вони бувають
  • Як планувати підготовку до забігу і тренувальний тиждень — на прикладі підготовки до 5 км і напівмарафону (21 км)
+ плани підготовки до дистанцій 5 км і 21 км в подарунок
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/courses/run/

Угорі