Конференція тільки для жінок 18+. Тривалість 1 годину 50 хвилин.
Методи авторські, родові, вони унікальні!
Унікальний авторський курс, заснований на особистому досвіді і родових знаннях Олени полин. Як правильно направляти дітей і вести чоловіка до успіху. Зміцнення сім'ї і роду. Виховання дітей, від моменту зачаття до глибокої старості. Відновлена інформація, яка була загублена і забута. Зібрана по крупицях і опублікована в одному курсі. Цими знаннями повинна володіти кожна мама і бабуся:
- Як правильно взаємодіяти з чоловіком.
- хитрість і Оморочка для дівчаток, як вона є. Погано це чи добре. Рада.
- діти з 7 до 14 років. Як правильно виховати дітей.
- Щаслива дитина, як зробити свою дитину щасливою.
- період зачаття - як закликати душу дитини. Техніка виконання, тонкощі проведення.
- що може заважати на цьому шляху. Розгляд проблем. Рішення глибинних образ.
- Обряд на народження дитини. Змова, тонкощі проведення, нюанси.
- народження дитини. Історія появи пологових будинків, хто там обслуговувався. Правильне положення породіллі при пологах.
- як народити здорового малюка і не втратити своє здоров'я. Поради та рекомендації.
- збереження вагітності. Обряд, який проводили чоловік для своєї дружини.
- поведінка чоловіка під час пологів дружини. Обряди для легких пологів дружини.
- пояснення багатьох аспектів після народження дитини і правильні дії батьків.
- омивання дитини після пологів. Змова, тонкощі проведення обряду.
- Правка дитини. Проведення обряду, тонкощі.
- відповіді на питання, Як правильно виховати хлопчика без батька.
- ім'я наречення дитини. Обряд, тонкощі проведення обряду.
- рік дитини. Розрізання пут, щоб дитина пішла. Обряд. Тонкощі проведення.
- Постриг дитини в рік. Друге ім'я наречення. Обряд. Тонкощі проведення обряду.
- Три роки дитини. Обряд. Тонкощі виконання.
- Сережки в житті жінки. Пояснення.
- сім років дитині. Як правильно виховувати дитину. Подробиці та роз'яснення. Обряд закосичивание для дівчаток. Тонкощі проведення обряду. Обряд підперезування для хлопчика. Тонкощі проведення обряду. Третє ім'я наречення.
- дитині 14 років. Ім'я наречення. Особливості виховання і відносин в сім'ї. Що повинна вміти дівчинка і хлопчик в цьому віці.
- 18 років. Родіння і ім'я наречення. Що повинні вміти діти в цьому віці і за що відповідають.
- одруження. Обряди на зачаття дитини, на щасливе життя. Тонкощі проведення. Як вести себе молодим на весіллі.
- після народження дитини. Ім'я наречення. Тонкощі проведення обряду.
- ім'я наречення, коли народився перший онук. Тонкощі проведення обряду.
- як наділити дитину долею. Обряд. Особливості проведення.
- колискові. Прогуживание. Значення їх в житті дитини. Створення затишку малюка. Правильні колискові. Колискова щоб дитина добре спав.
- годування груддю. Як правильно годувати малюка. До скількох років годувати дитину. Техніка безпеки. Сповивання дитини.
- ритуальна порка. Обряд. Особливості проведення, Тільки для хлопчиків.
- обряди для дівчинки. Техніка виконання. Тонкощі проведення.
- відповіді на питання.
https://privatelink.de/?https://witches-empire.com/shop/premium-materials/woman-magic/alena-polyn-ya-mat-vebinar