Що нового?

Придбаний [Я можу] я можу! Комплект з 5 зошитів 4-5 років (Наталія Ляліна, Ірина Ляліна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 74 ГРН
Учасників: 0 з 2
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
я можу! Комплект з 5 зошитів 4-5 років
Це п'ять зошитів в красивій коробочці і лист наклейок в подарунок:
  • дуже цікаві завдання
  • всього в наборі більше 350 наклейок!
  • тренуємо пам'ять, логіку і творчу уяву
  • вчимося вирізати, клеїти і проходити лабіринти
  • мамі і татові теж цікаво!
про комплект
Займайтеся з дітьми із задоволенням і інтересом! Ось що ми зробили для того, щоб наші зошити сподобалися не тільки дитині, але і батькам.
  • пізнавальні теми
    Розкажіть дитині, що всередині ракети. Обговоріть, як підводний човен отримує сигнал від супутника. Разом придумайте казку. Буде дуже цікаво!
  • завдання з історією
    Ми будемо розслідувати злочин разом з детективом, побудуємо середньовічний замок, сконструюємо робота ... завдання захочеться зробити не тільки дитині, але і дорослому!
  • поступове ускладнення
    Ми перевірили, що завдання підходять за складністю і цікаві дітям 4-5 років. Складність завдань поступово зростає, щоб дитина могла відчути впевненість у своїх силах.
  • багато наклейок
    У кожному зошиті є лист наклейок ,а в зошиті " я можу вирізати і клеїти! 4-5 років " цілих три листа. У подарунок до комплекту Ви отримаєте лист з грою " Вгадай, хто ти!". Приклей наклейку собі на лоб і здогадайся, ким ти став!
"я можу вирізати і клеїти! 4-5 років "
27 завдань на вирізання і 17 логічних ігор з наклейками. Завдяки цікавим сюжетам і поступового ускладнення завдань дитина граючи освоїть складний навик вирізання.

"Я можу знайти рішення! 4-5 років "
65 завдань для розвитку логіки і винахідливості. Заняття допоможуть зробити мислення дитини більш творчим, гнучким і різнобічним.

"Я можу запам'ятовувати! 4-5 років "
44 цікавих завдання для розвитку пам'яті та уваги. Заняття з зошитом допоможуть розвинути різні види пам'яті. Завдання на запам'ятовування чергуються із завданнями на розвиток уваги, наприклад дитині потрібно буде знайти помилки, відмінності і заховані предмети.

"Я можу проходити лабіринти! 4-5 років "
64 захоплюючих лабіринту. Ваша дитина потренується проходити складні лабіринти, розвине увагу, посидючість, здатність концентруватися на завданні. Зошит допоможе навчитися правильно тримати олівець, проводити лінії точно і акуратно, підготувати руку до письма.

"Я можу винаходити! 4-5 років "
61 дуже цікаве завдання для розвитку логіки і творчої уяви. Завдання спрямовані на розвиток гнучкого аналітичного мислення, вони навчать дитину сміливо і з задоволенням вирішувати нові нестандартні завдання, що дуже важливо в сучасному світі.

подарунковий лист наклейок
Гра " Вгадай, хто ти?"у подарунок! Попроси приклеїти тобі на лоб наклейку. Тепер ти перетворився на те, що на ній намальовано! Але хто це чи що це? Задавай питання, щоб відгадати, ким ти став.
https://privatelink.de/?https://yamogu.ru/Notebook/16

Угорі