Я- новачок. Як мені оплатити....

Oksy74

New member
Добрий вечір. Я щойно зареєструвалася ..Новачок... Як мені можна оплатити курси Євгенії Кондрашиної? Буду вдячна за відповідь!!! З повагою...

Як оплатити на карту
[МелеШколя] Последовательность и нюансы обучения имитации детей с РАС (Ольга Мелешкевич)

Квітка

Модератор
Команда форуму

somik

New member
Добрый день. Хочу купить курс, который уже Придбаний.
Но никаких кнопок оплатить не высвечивается. Непонятно как купить

Юлія15985

New member
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, які є актуальні методи оплати на цьому сайті?

somik

New member
АУ!!!! Люди!!! як зробити покупку на цьому сайті???? ні фіга не зрозуміло і ніхто не відповідає........

Квітка

Модератор
Команда форуму

Квітка

Модератор
Команда форуму
організатор скидала курс на перевірку. Чому не оголосила збір не знаю напишіть мені сюди

Доброго вечора!
Як я розумію - Вам потрібні організатори для ефективної роботи, щоб більш оперативно форумчане отримували свої курси.
Пропоную свою кандидатуру на організатора -Є великий досвід у продажах, організації фестивалей, інформаційній підтримці клієнтів та спілкуванні.
Які умови співпраці?
-
Буду дуже рада бути корисною.
Дякую за увагу, з повагою -Вікторія

Останнє редагування модератором:

Ava

New member
Доброго дня. Як можна поповнити рахунок з американської карти?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Доброго вечора!
Як я розумію - Вам потрібні організатори для ефективної роботи, щоб більш оперативно форумчане отримували свої курси.
Пропоную свою кандидатуру на організатора -Є великий досвід у продажах, організації фестивалей, інформаційній підтримці клієнтів та спілкуванні.
Які умови співпраці?
-
Буду дуже рада бути корисною.
Дякую за увагу, з повагою -Вікторія
Доброго вечора! не можна публікувати контакти)

Угорі