Що нового?

Набір учасників Я втомилася (Анастасія Габец)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1096 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

швидкий перший крок для полегшення материнських буднів Експрес онлайн-курс для втомлених мам, яким важко, які втомилися і які хочуть полегшити свою материнську працю.

з чого складається курс:
*Я втомилася

Материнська втома-з чим це може бути пов'язано? Чому ми вигораємо так швидко? Чому навіть при хороших умовах (побут, Фінанси, відносини) у нас все одно є серйозні внутрішні причини бути вигорілою? Які зробити перші кроки, щоб вийти з цієї ситуації?

*діти не слухаються
Найчастіші причини чому діти не слухаються. Особливо чому не слухаються втомлених мам. Лайфхак як вибудувати з дитиною хороші відносини, як зробити так, щоб слухалися, з чого почати коли вже зробив багато помилок і заплуталися.

*про чоловіків
Дуже часто буває, що з дітьми все добре і ми начебто виспалися, але якщо важкі відносини з партнером, то все не в радість. Відносини з чоловіком — це дуже важливий фактор материнського стану. Якщо з чоловіком хороші відносини, то будь-які тяготи з дітьми здаються легше переносяться. Що можна вже зараз зробити в поліпшенні відносин з чоловіком або коли просте накопичилася напруга або є глобально тривалі сварки. Перші кроки до хороших відносин, до примирення, то з чого можна почати.

*жіночі штучки
Ми можемо нескінченно ходити на психотерапію, брати участь в різних курсах і тренінгах, але ніхто не відміняв того, що ми жінки — є дуже багато маленьких радощів, які не забирають багато часу і ресурсів. Те що може робити будь-яка жінка кожен день, щоб відчувати себе більш жіночно і красиво, щоб не дивлячись на материнство і втому все одно хотілося посміхатися і і приємно було подивитися в дзеркало.

*психотерапія
Дуже часто я кажу:"підіть на терапію, почніть розбиратися з психологом". Для кого це? Які бувають варіанти? З чого варто почати? Як вибрати свого психолога?
Всі основні моменти про психотерапію

https://privatelink.de/?https://mamavresurse.com/minisale50

Угорі