я беру нові складчини в організацію раз на тиждень. Якщо пройшло багато часу а ніхто не взяв в організацію. То значить зараз немає час на проведення у мене, принаймні. Я обробляю близько 95% заявок. Рішення проблеми: 1. Ви можете шукати організаторів тут. 2. Покликати нових учасників з соціальних мереж або інших форумів. Коли буде багато учасників то проведемо.Підскажіть, як довго чекати відповідь, де курс придбаний і є модератор. Виконала всі умови , написала готова оплатити і в список основний. Чи ще щось потрібно?
організатором може стати лише людина, в якої є цей матеріал в наявності? чи може стати організатором і той хто придбає матеріал по вказаній загальній сумі?я беру нові складчини в організацію раз на тиждень. Якщо пройшло багато часу а ніхто не взяв в організацію. То значить зараз немає час на проведення у мене, принаймні. Я обробляю близько 95% заявок. Рішення проблеми: 1. Ви можете шукати організаторів тут. 2. Покликати нових учасників з соціальних мереж або інших форумів. Коли буде багато учасників то проведемо.
Якщо у Вас є матеріал, то можете стравати організатором, давати реквізити і після оплати можете видавати матеріали. Також можете в складчині проводити набір учасників, і коли набереться вся сума що вказана на сайті автора, коли всі оплатять, викупаєте у автора, та видаєте матеріал,організатором може стати лише людина, в якої є цей матеріал в наявності? чи може стати організатором і той хто придбає матеріал по вказаній загальній сумі?
я беру нові складчини в організацію раз на тиждень. Якщо пройшло багато часу а ніхто не взяв в організацію. То значить зараз немає час на проведення у мене, принаймні. Я обробляю близько 95% заявок. Рішення проблеми: 1. Ви можете шукати організаторів тут. 2. Покликати нових учасників з соціальних мереж або інших форумів. Коли буде багато учасників то проведемо.
З мого досвіду чекати немає сенсу. Купити зможете лише те що вже продається. Нового в продаж не запускають до повного набору загальної суми. Розмову з адміном можете вести місяцями безрезультатноДоброго дня. Чи активний цей сайт? Чи у когось вийшло щось купити? Мені ніхто ніде не відповідає, в службі підтримки теж тиша, прямого зв'язку з організаторами немає, кнопки оплати немає, повідомлення з реквізитами ніхто не пише. Чи є сенс чогось чекати, чи краще шукати в іншому місті?
Ясно, шкода що так( Дякую за відгук.З мого досвіду чекати немає сенсу. Купити зможете лише те що вже продається. Нового в продаж не запускають до повного набору загальної суми. Розмову з адміном можете вести місяцями безрезультатно