Крок 1: Контент план для Таролога за 1 годину
Це детальна інструкція, вивчивши яку:
Це закрите співтовариство Вконтакте, вивчивши яке:
Крок 3: МК "як з групи ВК зробити цукерку"
Це живий майстер-клас, після якого:
За допомогою моєї авторської технології: "Швидкий старт в Таро", ти вже через 8 днів з легкістю усунеш будь-який блок до твого благополуччя і успіху, використовуючи карти, навіть якщо зараз не знаєш їх значень.
А ще: знайдеш перших платних клієнтів, станеш впевненим у собі експертом, освоїш секретну технологію, як по одній тільки картинці зрозуміти значення карти, обзаведешся друзями і однодумцями.
Це детальна інструкція, вивчивши яку:
- ви складете покроковий контент-план, дотримуючись якого заробите мінімум 5000 рублів додаткового прибутку
- знайдете свій унікальний підхід до аудиторії, щоб бути для них особливою, а не "черговим" Тарологом
- за допомогою текстів, відпрацюєте заперечення своїх клієнтів, по типу: це занадто дорого, мені це не потрібно, і я куплю пізніше.
Це закрите співтовариство Вконтакте, вивчивши яке:
- ви напишіть текст, який потрапить в душу вашому читачеві
- завдяки чому зможете приковувати увагу до своєї сторінки
- і потрапляти своїм текстом, прямо в душу до передплатника, минаючи мозок.
Крок 3: МК "як з групи ВК зробити цукерку"
Це живий майстер-клас, після якого:
- ви створите і правильно оформите співтовариство, завдяки чому воно буде викликати довіру у ваших клієнтів
- напишіть пост закреп, який буде перетворювати потенційних передплатників в клієнтів
- я особисто розберу кілька ваших текстів, вкажу на всі ключові помилки, які в них є, і покажу що виправити.
За допомогою моєї авторської технології: "Швидкий старт в Таро", ти вже через 8 днів з легкістю усунеш будь-який блок до твого благополуччя і успіху, використовуючи карти, навіть якщо зараз не знаєш їх значень.
А ще: знайдеш перших платних клієнтів, станеш впевненим у собі експертом, освоїш секретну технологію, як по одній тільки картинці зрозуміти значення карти, обзаведешся друзями і однодумцями.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@clubclubtarot-kak-i-o-chem-pisat-tarologu-chtoby-byli-klienty