Що нового?

Як купити курс з позначкою "придбанний", якщо він від модератора.

Не розумію як придбати курс і це вже не вперше. Рееструюсь в основному списку. Курс з відміткою "придбано", пишу у коментарях, що хочу його придбати і..... тишина. День .. тиждень, другий....
Не розумію як котистуватися сайтом і купити курс, якщо ніхто не відповідае. Я зарееструвалась на цьому сайті бог знає коли.. і тоді така ж сама проблема була: і писала і рееструвалася як хочу взяти участь у складчені......і все одно так і ніхто не відповів. Чи я щось не так роблю.... не розумію нічого.
Що означае відмітка "придбано"? Якщо ніхтоне відповідае...

Emolya

Member
Не розумію як придбати курс і це вже не вперше. Рееструюсь в основному списку. Курс з відміткою "придбано", пишу у коментарях, що хочу його придбати і..... тишина. День .. тиждень, другий....
Не розумію як котистуватися сайтом і купити курс, якщо ніхто не відповідае. Я зарееструвалась на цьому сайті бог знає коли.. і тоді така ж сама проблема була: і писала і рееструвалася як хочу взяти участь у складчені......і все одно так і ніхто не відповів. Чи я щось не так роблю.... не розумію нічого.
Що означае відмітка "придбано"? Якщо ніхтоне відповідае...
Те саме. 4 чи 5 складчин так в без відповідей зі статусом «придбано» вже півроку десь. Якись сюр.

Shorohy

New member
Де саме її шукати? Бо бачу тільки свої три запитання.
Доброго дня, підкажіть, чи вийшло у вас придбати складчину? Я так зрозуміла, необхідно очікувати, коли дійде черга до неї у організатора, він отримає відповідну зв'язку ключів від хранилища, спуститься туди, вб'є дракона і винесе матеріал спраглим до знань. Вірно?

Доброго дня, підкажіть, чи вийшло у вас придбати складчину? Я так зрозуміла, необхідно очікувати, коли дійде черга до неї у організатора, він отримає відповідну зв'язку ключів від хранилища, спуститься туди, вб'є дракона і винесе матеріал спраглим до знань. Вірно?
Доброго дня! Вишло?

Якщо курс з поміткою придбано, а у нього немає організатора, то треба просити, щоб хтось став організатором. З курсрм, який я придбала, так і сталося. Але я підписалась на ще один курс, де є і організітор і курс придбано і багато бажаючих його купити. Але він чомусь завис і висить, як я зрозуміла, кілька місяців.
Листи від складчини попадають у спам. Тому треба папку спам перевіряти.

Shorohy

New member
Якщо курс з поміткою придбано, а у нього немає організатора, то треба просити, щоб хтось став організатором. З курсрм, який я придбала, так і сталося. Але я підписалась на ще один курс, де є і організітор і курс придбано і багато бажаючих його купити. Але він чомусь завис і висить, як я зрозуміла, кілька місяців.
Листи від складчини попадають у спам. Тому треба папку спам перевіряти.
Дякую дуже за відповідь!

Організуйте, будь-ласочка, цю складчину, дуже прошу, вже не знаю куди писати

Квітка

Модератор
Команда форуму
дд. організатор зазвичай з'являється від однієї години до трьох тижнів. Різні бувають ситуації.

Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, скільки по часу може тривати видача організатором реквізітів для оплати, якщо курс вже придбаний та є учасники? Ніде цього не написано

Sweet56663

New member
Вітаю!
потрібен організатор на курс, хочу придбати

Дякую!

Sweet56663

New member
дд. організатор зазвичай з'являється від однієї години до трьох тижнів. Різні бувають ситуації.
Вітаю! Готова придбати курси, Потрібен організатор:

Дякую!

Добрый день. Когда будет возможность оплатить складчины по Малым Арканам? А конкретно, 3 курса:
https://skladchina-ua.com/threads/arkanum-4-i-5-malix-arkaniv-4-i-5-malyx-arkanov-roman-safronov.134510/
https://skladchina-ua.com/threads/arcanum-6-i-7-malix-arkaniv-6-i-7-malyx-arkanov-roman-safronov.139814/
https://skladchina-ua.com/threads/arcanum-8-i-9-malix-arkaniv-8-i-9-malyx-arkanov-roman-safronov.130268/
Они все "Придбані" значит, материал есть у модераторов. Назначьте кого-то из складчиков в организаторы. Там люди вызывались, и не один.

Угорі