Що нового?

Набір учасників Як навчитися керувати чоловіком і диктувати свої умови у відносинах (olgawitchykitchen)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ми, жінки, часто буваємо дуже нещасні навіть у відносинах з коханим чоловіком. Навіть якщо ця любов взаємна. І рано чи пізно більшість приходить до висновку, що найголовніше — це діти, а чоловіки приходять і йдуть.⠀Я не хочу зараз обговорювати, яка це моторошна логіка, але я розумію, чому ви до неї приходите. Чоловіки нас ранять своїми словами і вчинками, використовують, навіть часом самі того не бажаючи. Але все одно хочеться любові, хоча з кожним роком від неї все більше гіркоти. Я знаю, чому так. Тому що тон відносинам задає чоловік. А ви підстроюєтеся. І не тільки в шлюбі, а взагалі. Коли подзвонить, чому не дзвонить, чому не кличе заміж, чому так поводиться. Ви залежите від нього.⠀

Це не завжди так, ви теж буваєте лідерам і "будуєте" чоловіка. Того, до якого особливих почуттів немає. З коханим ви так погано вмієте. ⠀
І я хочу навчити вас бути щасливою з коханим і не бути у вічній залежності від нього.⠀

Тому я створила новий курс"як навчитися керувати чоловіком і диктувати свої умови у відносинах".⠀

На курсі ми розглянемо:
  1. Кращий спосіб отримати від чоловіка практично все, майже нічого для цього не роблячи.⠀⠀
  2. Як зрозуміти, щирий чи з вами чоловік або він зображує почуття, щоб використовувати вас.⠀⠀
  3. Як правильно маніпулювати чоловіком, не принижуючи його і направляючи його дії на благо вам обом ⠀ ⠀
  4. Типи чоловіків: як їх швидко розпізнати і правильно будувати відносини ⠀ ⠀
  5. Як встановлювати для чоловіка свої умови у відносинах, а не підлаштовуватися під нього ⠀ ⠀
  6. Чому вам весь час зустрічаються "неліквідні" чоловіки і як це виправити ⠀ ⠀
  7. Хто така "небезпечна жінка", чому вона так приваблива для чоловіків і як нею стати.⠀⠀
  8. Що таке сексуальна перемога над чоловіком і як її досягти ⠀ ⠀
  9. Як і коли можна жаліти чоловіка і чому це треба робити з великим розумом ⠀ ⠀
  10. "Дорогі " і" дешеві " жінки очима чоловіків: як ми неправильно створюємо собі образ і як це змінити ⠀ ⠀
  11. Як зрозуміти, ламає вас чоловік під себе або щиро бажає найкращого ⠀ ⠀
  12. Чоловік: інструкція із застосування⠀ ⠀ ⠀
Вам потрібен цей КУРС, якщо ви:
  • Втомилися чекати свого чоловіка, коли він подзвонить, покличе вас кудись, запропонує перевести відносини в більш серйозне русло
  • Перебуваєте від чоловіка в залежному становищі, тому що він вам багато забороняє
  • Чи відчуваєте, що ваша цінність в очах чоловіків або вашого чоловіка недостатньо висока, вас не поважають і до вас не прислухаються
  • Чи відчуваєте себе некомфортно у відносинах
  • Не згодні з поведінкою чоловіка щодо вас або в будь-яких ситуаціях, але не знаєте, як вплинути на нього
  • Не розумієте, чому інших жінок носять на руках, а вас ні в що не ставлять
Що Ви отримаєте за підсумками курсу:
  • Ви зможете поставити себе так, щоб не ви залежали від примх і настрою чоловіка, а він від вас
  • Навчіться відстоювати свою думку і особисті межі у відносинах
  • Зрозумієте, як отримувати від чоловіків все або майже все
  • Чи зможете гнути свою лінію у відносинах без страху, що чоловік вас кине
  • Перестанете притягувати невдах, безробітних, інфантилів і одружених
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/olgawitchykitchen/p/5f5b50/

Угорі