Що нового?

Набір учасників Як перестати кричати на дітей (Ніна Лівенцова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вебінар-лекція в записі. Тривалість 2,20 хвилин.

На вебінарі висвітлюються наступні питання:

1. Чому дорослі кричать на дітей, навіть якщо розуміють, що це неправильно
  2. Роздратування, злість – гнів-як не доводити себе до стану "бомби", яка вибухає і зносить все на своєму шляху
  3. Чому дорослих дратують, виводять з себе діти
  4. Як пов'язані незадоволені потреби і крик на дітей
  5. Які ваші думки стають пусковим механізмом для крику
  6. Як розслаблення допомагає контролювати гнів
  7. Техніки управління емоціями
відгуки тих, хто прослухав це вебінар:
  • багато читала і слухала з дитячої психології, Петрановську, Анну Бикову, Мурашову та інших. Останнім часом дуже багато ваших статей читаю, сьогодні вас послухала, спасибі велике, за те що все чітко, по поличках, з "візуалізацією" у вигляді вулкана, наочність, схеми, малюнки на підтримку до слів завжди дуже допомагають, саме картинку в голові тримати. Після ваших статей, вебінарів не виникає тяжкості, почуття провини, відчуття, що все робиш не так, а навпаки, хочеться працювати над собою, над відносинами з дитиною, з чоловіком і з іншими людьми. Я люблю вчитися, давно не була на лекціях або заняттях і сьогодні задовольнила свою, Можна сказати, потребу, із задоволенням робила конспект Вашого вебінару. Дуже дякую!
  • Ніна, Велике вам спасибі, багато корисної інформації дізналася, дійсно, хто б міг подумати, що проблеми не в дітях, а в нас самих, ще й так глибоко заховані, йдуть з нашого ж дитинства. Попереду належить все проаналізувати і працювати, працювати і ще раз працювати над собою. Хоч доча у мене ще Малятко, але тепер кожен раз, я буду намагатися згадувати цей вулкан і зупинятися. Спасибі величезне. Інформація реально на вагу золота)))
  • переглянула, прослухала, записала головне на два листа, а попереду робота над собою. І мені сумно від того, що мої солодкі, ніжні, ранимі малюки слухали мої крики. Ніна, спасибі вам велике. Все дуже доступно, зрозуміло, цікаво, дві години пролетіли на одному диханні. Тепер я знаю, як мені рухатися до мети бути спокійною і в балансі. Тому що мені важливо, яким будуть згадувати діти своє дитинство. Чомусь хочеться розридатися, але це скоріше від щастя, що все в моїх силах
https://privatelink.de/?https://mypsychoshop.ru/product/stop_krik/

Угорі