якщо ви замислюєтеся над поліпшенням якості свого життя, то у мене для вас є деяка допомога. Я вважаю, що починати завжди треба з фундаменту. Навіть найкрасивіша будівля на поганому фундаменті швидко розсиплеться – коли немає опори, складно простояти довго. Що є опорою для людини? Що є його фундаментом? На моє глибоке переконання, це самооцінка.
Я, зізнатися, не дуже люблю цей термін, тому що він дуже неточний і через це абсолютно непрактичний, він зараз найбільш поширений і зрозумілий людям.
Отже, самооцінка. величезне число людей страждає від того, що вона у них низька. Низька самооцінка спонукає вас погоджуватися на відносини, роботу, життя які вам не подобаються, тому що " а кому я такий (така) потрібна?". І навпаки. Коли самооцінка висока, тоді людина може легко знайти нову роботу, завести відносини і змінити своє життя – просто тому що у нього вистачає сміливості йти туди, куди інші не наважуються.
а як цю самооцінку підвищити? як зробити так, щоб з неї безпосередньо випливали інші емоції і дії? Адже просто напружитися і сказати собі, мовляв, все, з сьогоднішнього дня у мене висока самооцінка – так адже не вийде.
Насправді, підвищення самооцінки (ух, як же я все-таки не люблю цей термін; і буде краще говорити не про підвищення, а виправленні самооцінки) є досить простою процедурою, яка займає десь десять занять з психологом. Про це я і розповідаю на своєму аудіотренінгу.
це аудіозаписи загальною тривалістю більше 4х годин.з хорошим рівнем звуку і без шумів. Ви можете слухати його вдома, на комп'ютері, в машині, на пробіжці або просто в навушниках. Або можете подивитися її там, де Вам зручно. Крім самого запису Я пришлю вам презентацію у вигляді слайдів, щоб можна було зручно і легко користуватися всією можливою інформацією по темі. Всі аудіозаписи-це збірник конкретних і здійсненних рекомендацій, які необхідно застосовувати і реалізовувати. І тоді-дійсно, все вийде.
я розповідаю теорію і ДАЮ техніки, які дозволять вам:
- визначити, чому ви дотримуєтеся низької самооцінки
- дізнатися працюючі способи поліпшення самооцінки
- зрозуміти чого ви дійсно гідні у своєму житті
- використовувати практичні вправи для підвищення своєї самоооцінки
- жити повноцінним спокійним життям без зайвого клопоту і турбот
+ подарунки
Аудіотренінг "як спокійно ставитися до критики"
Якщо ви щось робите, то вас критикують. Тільки наукові факти про те, як приймати конструктивну критику і відгороджуватися від дурниць.
Аудіотренінг "розвиток самоефективності"
Самоефективність це розуміння своїх можливостей і вміння вирішувати виникаючі проблеми (впевненість в собі). На тренінгу я розповідаю як нарешті стати впевненою в собі людиною.
Аудіотренінг "Як допомогти іншим підвищити самооцінку"
Складно підвищити свою самооцінку, якщо весь час знаходишся поруч з людьми з низькою самооцінкою. На тренінгу я розповідаю як бути в цій ситуації.
секретний БОНУС! Аудіотренінг"як подолати синдром самозванця"
Синдром самозванця тісно пов'язаний з самооцінкою. Якщо часто ви говорите "це не моє, я цього не вмію, я це не знаю" це він, рідний. Мета цього тренінгу-позбавлення людей від цієї дуже неприємної проблеми.
Аудіотренінг "як спокійно ставитися до критики"
Якщо ви щось робите, то вас критикують. Тільки наукові факти про те, як приймати конструктивну критику і відгороджуватися від дурниць.
Аудіотренінг "розвиток самоефективності"
Самоефективність це розуміння своїх можливостей і вміння вирішувати виникаючі проблеми (впевненість в собі). На тренінгу я розповідаю як нарешті стати впевненою в собі людиною.
Аудіотренінг "Як допомогти іншим підвищити самооцінку"
Складно підвищити свою самооцінку, якщо весь час знаходишся поруч з людьми з низькою самооцінкою. На тренінгу я розповідаю як бути в цій ситуації.
секретний БОНУС! Аудіотренінг"як подолати синдром самозванця"
Синдром самозванця тісно пов'язаний з самооцінкою. Якщо часто ви говорите "це не моє, я цього не вмію, я це не знаю" це він, рідний. Мета цього тренінгу-позбавлення людей від цієї дуже неприємної проблеми.
https://privatelink.de/?http://zygmantovich.com/products/rating/index.html