втомилися від пасивності ваших співробітників?
Керуючи власними компаніями більше 8-ми років, я постійно стикався з відсутністю інтересу до роботи у своїх співробітників. Я застосовував різні стилі керівництва: від жорсткого контролю і директивності до "м'якого" і майже панібратського. Зараз мені про це навіть смішно згадувати! Чесно зізнаюся, тоді я не знав, як їх мотивувати.
чи знають співробітники, що від них очікують?
Це тривало досить довго, поки я не запросив професійного коуча до себе в компанію, щоб все-таки зрозуміти, що я роблю не так. Лише одна розмова з тренером-консультантом, і я зрозумів, що мені робити далі. Я раптом чітко усвідомив, що ось він той самий метод, використовуючи який я зможу якісно поліпшити свій стиль управління. Після кількох розмов з моїми співробітниками, я дізнався багато нового для себе. Виявилося, що багато хто просто не знали, що від них очікується на роботі. Крім того, вони не отримували навіть простого схвалення за добре виконану роботу. Тому, вони не відчували важливість своєї роботи. Ніхто з керівництва не говорив з ними про їхній прогрес, і мало хто з них був схильний виконувати свою роботу з належною якістю.
що може змусити людей видавати надрезультати
У мене немов відкрилися очі. І я став впроваджувати коучингову культуру в своїй компанії. Спочатку у мене це виходило не дуже добре. Я більше слідував своїй інтуїції. На той момент знань мені явно бракувало. І все-таки результати були дуже вражаючими! Мої колеги " раптом "стали" прозрівати " разом зі мною. Вони стали бачити, що від них очікує керівництво, і як їх внесок у спільну справу сприяє зростанню всієї компанії. Вони побачили, що тісно пов'язані з" чимось більш важливим і значущим", ніж просто заробляння грошей на хліб насущний. Всі разом ми навчалися і росли як професіонали і як особистості. Протягом п'яти років ми збільшили свій оборот більш ніж в десять разів. Але найголовніше, що ми змогли побудувати справжню команду професіоналів, які повністю віддають себе улюбленій справі.
Який стиль керівництва може вивести компанію на новий рівень?
Застосовуючи коучинговий стиль управління в своїй компанії і бачачи результати від цієї роботи, я усвідомив, що це може бути дуже затребуване і іншими керівниками. Я також зрозумів, що мені мало допомагати розвиватися тільки однієї своєї компанії! Я хотів перенести свої знання далі, допомагаючи багатьом іншим бізнесам рости та розвиватися. Я усвідомив, що це і є моє призначення!
подвійний результат для вас
Якраз в той час, на своєму життєвому шляху я зустрів Олену Трухіну — майстра глибинних психологічних практик. Її здатність допомагати людям повною мірою розкривати свій потенціал, дуже сильно мене надихнула. Разом з Оленою ми почали консультувати і навчати керівників компаній, допомагаючи їм досягати понад-результатів в бізнесі! У процесі спільної роботи ми побачили, наскільки стрімко керівники виходять на якісно інший рівень ефективності та усвідомленості, застосовуючи коучинговий стиль управління. Ми хочемо, щоб через ефективну усвідомлену працю співробітники могли реалізувати свій потенціал. Якщо ви Керівник або власник компанії, то, швидше за все, ви хочете дізнатися, як сформувати в колективі атмосферу, завдяки якій співробітники будуть повністю віддаватися своїй справі. В цьому випадку-даний тренінг для вас.
Купуючи цей тренінг, ви інвестуєте в свій успіх і благополуччя! Ваші співробітники, ведені за даною технологією, зможуть працювати по 16 годин на добу, отримуючи задоволення і досягаючи понад результатів! Дійте! Ви всього в кроці від довгоочікуваного результату. Замовте тренінг і негайно впровадьте запропоновані технології управління! Результат перевершить ваші очікування!
https://privatelink.de/?http://bossconsulting.ru/wppage/kak-sozdat-komandu-sverxmotivirovannyx-sotrudnikov/