Що нового?

Придбаний Як вести красивий профіль в Instagram (Олександра Митрошина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 38 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
І, з досвіду, у багатьох блогерів і бажаючих ними стати проблема саме з візуалом. Я хочу допомогти, тому рівно через тиждень проведу вебінар "єдиний стиль стрічки і візуал в Instagram. Як зробити профіль красивим".

Тим:

Єдиний стиль профілю: як зробити стрічку красивою, але не "мертвою".
Моя система поєднання фотографій в стрічці: за кольором, по композиції, по детальності. Мої особисті лайфхаки.
Основи обробки і огляд додатків, які я використовую (корекція кольору, пластика, фільтри, рамки, ефект глітч, плівка).
НА що знімати: як вибрати смартфон і камеру, огляд основних моделей.
Як знімати: композиція, світло, колір.
Я хочу, щоб після цього вебінару ваш візуал відразу ж змінився в кращу сторону. Це буде дуже інтенсивна діяльність, наповнена дуже великою кількістю інформації.

Хто вже був на моїх вебінарах-знають, що я

А) максимально систематизую все, що хочу донести: від простого до складного, по пунктах і так, щоб в результаті вся інформація склалася в зрозумілу вам систему. Як у підручнику.

Б) пояснюю дуже докладно і докладно.

В) відповідаю на всі питання по темі.

Я накопичила дуже багато знань в плані візуалу, які просто рвуться з моєї голови. Це крутий челендж для мене-укласти і структурувати їх так, щоб ця система стала працювати не тільки на мене, але і на вас. Вже приступила до роботи, і знаєте, що? Виходить офігенно. Я щаслива, що ця ідея прийшла мені в голову. Я в той же момент села писати план цього вебінару, настільки це завдання захопила мене. Буде ще крутіше, ніж в минулі рази.

ДЛЯ КОГО ПІДІЙДЕ ВЕБІНАР:

І для блогерів, і для комерційних сторінок. Візуал потрібен всім! Це-основа ведення Instagram.

Останнє редагування модератором:
Угорі