Nefertari
Member
Вітаю, як видалиться із неактуальних складчин, якщо є організатор? В деяких можна самостійно видалитьбся, тому що є кнопка, а в деяких самостійно не можна. Пишу під складчиною,щоб видалив організатор - 0 реакції.
Видалить мене з таких складчин, будь ласка, :
skladchina-ua.com
skladchina-ua.com
skladchina-ua.com
skladchina-ua.com
skladchina-ua.com
skladchina-ua.com
Видалить мене з таких складчин, будь ласка, :
Агент по недвижимости. Работа риэлтора по новому. инвестэксперт - Спільні покупки
Агент по недвижимости. Работа риэлтора по новому. инвестэксперт начало обучения 27 февраля 3 недели 9 занятий тариф базовый продажи на сайте Скрытое содержимое. http://invest-experty.ru/medvedeva/

Сторителлинг: истории для эффективных коммуникаций [Академика] [Артём Мушин-Македонский] - Спільні покупки
Сторителлинг: истории для эффективных коммуникаций [Академика] [Артём Мушин-Македонский] Чему вы научитесь Видеть задачи, которые решаются с помощью историй Подбирать историю под задачу Избегать классических ошибок структурирования историй Сохранять внимание слушателей, не теряя смысла и...

[sletat.academy] Юридичні питання під час роботи з туристами - Спільні покупки
[sletat.academy] Юридические вопросы при работе с туристами Програма Туристична діяльність регулюється трьома основними документами Юридичні засади роботи менеджера з туризму Коротко про головне Договір турагентства з клієнтом Зразок договору з туристом Презентація Коротко про головне...

Пакування турагента. Тариф Суперіор (Олена Соболь) - Спільні покупки
Упаковка турагента. Тариф Супериор (Елена Соболь) Курс кінець 2022 – початок 2023 Що таке упаковка? Що таке упаковка 7 елементів грамотного пакування блогу Як зробити так, щоб упаковка працювала на вас 24 7 Мета аватара - привернути увагу та запам'ятатися Крапка А Де завантажити Pinterest...

Продам квартиру: передпродажна підготовка нерухомості (Олеся Клименко) - Спільні покупки
Описание книги Меня зовут Олеся Клименко. Я получила два высших образования: в области строительства и в области маркетинга, защитила диссертацию по тематике строительных материалов и смесей. Более 10 лет я занимаюсь операциями с недвижимостью, в данный момент работаю в отделе строительства...

Переговори в месенджерах: безвідмовні прийоми і скрипти для ріелторів (Максим Маршал) - Спільні покупки
хто такий Максим Маршал? Більше 2 000 угод з нерухомістю особисто закрив на результат і жодна з них не зірвалася за 18 років; Більше 4 000 власників і покупців нерухомості в трьох країнах задоволені якістю і швидкістю надання його послуг; 27 000 годин успішної активної практики в якості...