Горлова чакра – це своєрідний комунікаційний центр. це те, що робить шалено складну систему нашої істоти єдиною на всіх рівнях.
Горлова чакра – це глобальний зв'язок. Тонкого з щільним, зовнішнього з внутрішнім, розуму з почуттями. Це також зв'язок з різними світами-з різними рівнями реальності Всесвіту.
П'ята чакра, це також наше самовираження, маніфестація внутрішньої реальності у зовнішній світ. З іншого боку, це здатність чути інші істоти, інші енергії, чужі почуття і смисли.
перше заняття
Союз "землі" і "Неба", тонкого і щільного, внутрішнього і зовнішнього. Баланс між свідомими прагненнями та несвідомими тенденціями.
Свідома трансформація енергії конфлікту через 5-у чакру.
друге заняття
Горлова чакра-її "представництво" у фізичному тілі. Здоров'я. Техніка безпеки при звучанні. Комплекс вправ на зняття поверхневих напружень. Профілактика ЛОР-захворювань. Очисні процедури. Звукова медитація.
третє заняття
Роль горловий чакри у взаємодії з навколишнім світом людей.
Психоемоційний аспект: травматичний досвід та його вплив на спілкування.
Інформаційний аспект: Критерії якість вхідної інформації.
четверте заняття
Стихійний аспект Вішудхи. Керуючий принцип ефіру.
Енергетичні кільця:
Анахата-Вішудха, Маніпура-Вішудха, Свадхістана-Вішудха, муладхара-Вішудха.
Енергетичні практики. Голосові медитації.
П'яте заняття
Езотеричний аспект Вішудхи.
Таємниця Імені. Значення Імені. Зцілення Імені. Лайфхак долі.
Народження індивідуальності (ідея самого себе).
що дає розкриття Горлової чакри?
- здатність точно виражати і проявляти себе, свою позицію, свою точку зору в соціальному світі
- розкриття своєї індивідуальності, усвідомлення свого шляху
- відчуття балансу, рівноваги, міри, достатності.
- глибоке переживання і відчуття краси. Відчуття і розпізнавання законів гармонії "вбудованих" в нас спочатку
- відчуття правди: щодля мене добре, а щодля мене погано.
- бути зрозумілим і бути почутим
- можливість проявити свою самість, свій шлях в цей світ замість того, щоб сидіти і "не смикатися, а то як би чого не вийшло"
- сміливість бути не таким як всі
https://privatelink.de/?https://yogagolosa.ru/2021yogagolosa/#5chak