Що нового?

Придбаний [kailetti] Онлайн навчання арбітраж трафіку (Катерина, Олександр)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 16000 ГРН
Учасників: 8 з 40
Організатор: asymmetrical asymmetrical
Статус: Збір коштів
Внесок: 416 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Онлайн навчання арбітраж трафіку

Наша команда пропонує перше в своєму роді навчання у форматі ком'юніті, де кожен учень має можливість заробляти вже зі старту. Ми віримо в силу спільної роботи, тому учні отримують унікальну можливість працювати в команді з професіоналами, отримуючи при цьому повний супровід з нуля. Наш підхід дозволяє кожному учаснику не лише здобувати нові знання, а й застосовувати їх на практиці, швидко розвиваючись як професіонал. Приєднуйтесь до нашої команди, де кожен може стати успішним в сфері арбітражу!

ПРО АРБІТРАЖ ТРАФІКУ З НАМИ

Ми - ваш вірний провідник у світі арбітражу трафіку, який пропонує online навчання, круте ком’юніті, приватну партнерку та професійні навички.

Наше online навчання у форматі ком'юніті дозволяє вам заощадити час, який ви б витратили на пошук актуальних зв'язок та інформації щодо запуску реклами. З нашим курсом з арбітражу трафіку ви отримуєте постійний доступ до актуальних знань і можливість працювати в команді, що має повністю налаштовану інфраструктуру. Наш підхід базується на практиці, тому ви можете отримувати перші виплати ще під час навчання.

Ми також високо цінуємо учнів, які активно розвиваються разом з нами та допомагають у пошуку нових зв'язок, що дозволяє досягати ще кращих результатів.

ЯКИМ БУДЕ ТВІЙ ШЛЯХ РОЗВИТКУ

1 Крок

Вивчення базової теоретичної частини матеріалів по записаним відео-урокам в зручний час

2 Крок

Розбір всіх питань, які виникли на теоретичному етапі навчання

3 Крок

Додавання у всі чати нашої команди

4 Крок

Дзвінки з группою 2 рази на тиждень по будням для докладного онлайн розбору ваших питань з нашим топовим тімлідом

5 Крок

Залив реклами на реальні офери (підбірку актуальних оферів ви отримуєте від наших сапортів)

6 Крок

Постійний розвиток і покращення результатів, працюючи з нами в команд
і

ГРУПОВЕ ОНЛАЙН НАВЧАННЯ ФЕЙСБУК

$400/ГРУПОВІ ЗІДЗВОНИ

• 24 теоретичних модуля
  • Групові зідзвони два рази на тиждень з тімлідом, який закрив 200 000$ профіту за минулий рік
  • Постійні оновлення методик запуску реклами
  • Безкоштовний доступ до набору сервісів для арбітражніка
  • Допомога сапортів
  • Доступ до прикладів креативів
  • Доступ до зв'язок нашої команди
  • Стабільні виплати
  • Постійний доступ у ком'юніті
  • Повна інфраструктура для роботи в нашій команді
  • Результат програми:
  • Ви опануєте професію, зможете працювати з нами в команді і вже на початковому етапі навчання запускати рекламу на реальні оффери і отримувати свій перший дохід з нового для вас направлення. Отримаєте постійний доступ у наше ком’юніті і будете розвиватися разом з нами.
  • Обирай варіант оплати частинами і заходь на групове навчання за 50 доларів на місяць
https://kailetti.com/

Останнє редагування модератором:

asymmetrical

Организатор
а шо в тебе по Мирославу Лісовцю... отримав?
отримав відповідь конструктивну від організатора - із-за того, що почали зливати курси, які навіть не набрали 100% оплати на інші сервіси, і так як курс лісовця дуже затребуваний і хороший, то будемо чекати поки не набере 100% оплати. можемо пушити його на форумі щоб набрати людей якнайшвидше, запропоную це організатору :)

Arbi

New member
отримав відповідь конструктивну від організатора - із-за того, що почали зливати курси, які навіть не набрали 100% оплати на інші сервіси, і так як курс лісовця дуже затребуваний і хороший, то будемо чекати поки не набере 100% оплати. можемо пушити його на форумі щоб набрати людей якнайшвидше, запропоную це організатору :)
А яка потім актуальність від того курсу Лясковця 15.0 ? Допоки люди із списку оплатять складчину, а це близько 70 складників, - ця версія курсу абсолютно втратить свою актуальність в часі. Алгоритми соціальних мереж змінються щомісця. Ще місяць-другий. і курс Лясковця 15.0, який є вресією 2024 року - взагалі непридатний до вичення.
Курси по соціальним мережам Орги зобов"язані видати моментально у відповідь на оплату, оскільки приступати до вивчення матеріалу слід відразу, допоки такий матеріал має все ще бодай якусь актуальність у часі.
Допоки зберуть оплату від усіх 70 учасників, а це буде осінь-зима 2025 року, - цей курс не матиме жодної актуальності.
Вже триває збір на нову версію 16.0 Лясковця.
Орги мають це розуміти. Платити за неактуальні (застралі) у часі матеріали таке собі задоволення...
Курси по соц. мережам це як хліб без пакетика - черствіє через 3 дні.

asymmetrical

Организатор
А яка потім актуальність від того курсу Лясковця 15.0 ? Допоки люди із списку оплатять складчину, а це близько 70 складників, - ця версія курсу абсолютно втратить свою актуальність в часі. Алгоритми соціальних мереж змінються щомісця. Ще місяць-другий. і курс Лясковця 15.0, який є вресією 2024 року - взагалі непридатний до вичення.
Курси по соціальним мережам Орги зобов"язані видати моментально у відповідь на оплату, оскільки приступати до вивчення матеріалу слід відразу, допоки такий матеріал має все ще бодай якусь актуальність у часі.
Допоки зберуть оплату від усіх 70 учасників, а це буде осінь-зима 2025 року, - цей курс не матиме жодної актуальності.
Вже триває збір на нову версію 16.0 Лясковця.
Орги мають це розуміти. Платити за неактуальні (застралі) у часі матеріали таке собі задоволення...
Курси по соц. мережам це як хліб без пакетика - черствіє через 3 дні.
Я з Вами повністю погоджуюсь. Я особисто оплачував з надією, що поки маю відносно достатньо вільного часу, то пройду курс(бо по опису - він досить таки об'ємний, він ж іде 3 місяці). А вже після оплати вспливло, що аби десь до кінця року ми його отримали(( Проте не можу нічого зробити, так як організатор курсу - модератор форуму і в них правила свої))
По стандарту тут, як я зрозумів, має бути так - спочатку організатор має загрузити курс і його структуризувати, і тільки тоді його виставляють на платформу. Ну але не у цьому випадку

Arbi

New member
Я з Вами повністю погоджуюсь. Я особисто оплачував з надією, що поки маю відносно достатньо вільного часу, то пройду курс(бо по опису - він досить таки об'ємний, він ж іде 3 місяці). А вже після оплати вспливло, що аби десь до кінця року ми його отримали(( Проте не можу нічого зробити, так як організатор курсу - модератор форуму і в них правила свої))
По стандарту тут, як я зрозумів, має бути так - спочатку організатор має загрузити курс і його структуризувати, і тільки тоді його виставляють на платформу. Ну але не у цьому випадку
Курс версії 15.0 вже готовий на руках у Орга. Якщо людина (яка є покупцем товару) добросовісно оплачує свою частку - відповідно продавець (Орг) має обов"язок перед покупцем видати придбаний товар.
Це абсолютно не правильний підхід видавати метеріали по соціальним мережам Бог зна коли.... через пів року, рік...
Я писав Оргу. Але мабуть їм в першу чергу ласий власний шкурний інтересех, і їм начхати на своїх клієнтів цього веб-ресурсу.
Я оплачую за товар - будьте ласкаві видайте моє мені належне у відповідь одразу (ну бодай1 протягом 3 днів з моменту внесення оплати).

Звертайтесь ще Ви до Орга. нехай змінюють свою хитру позицію. Бо так не правильно по відношенню до клієнтів і не з повагою.
я наприклад вже перехотів сплачувати свою частку, адже отримаю матеріали десь під кінець року. Нафіг така не зрозуміла співпраця по такій складчині...

asymmetrical

Организатор
Курс версії 15.0 вже готовий на руках у Орга. Якщо людина (яка є покупцем товару) добросовісно оплачує свою частку - відповідно продавець (Орг) має обов"язок перед покупцем видати придбаний товар.
Це абсолютно не правильний підхід видавати метеріали по соціальним мережам Бог зна коли.... через пів року, рік...
Я писав Оргу. Але мабуть їм в першу чергу ласий власний шкурний інтересех, і їм начхати на своїх клієнтів цього веб-ресурсу.
Я оплачую за товар - будьте ласкаві видайте моє мені належне у відповідь одразу (ну бодай1 протягом 3 днів з моменту внесення оплати).

Звертайтесь ще Ви до Орга. нехай змінюють свою хитру позицію. Бо так не правильно по відношенню до клієнтів і не з повагою.
я наприклад вже перехотів сплачувати свою частку, адже отримаю матеріали десь під кінець року. Нафіг така не зрозуміла співпраця по такій складчині...
Я теж писав, відразу після того як заплатив і протягом декількох днів, добре хоч пояснили чому не видають відразу....ну типу зрозуміти позицію орга можна, але те шо це нечесно то так. Заплатив я давно уже...та і там ще людей декілька таких самих. Думаю, нема сенсу тут дискутувати на цю тему бо ці повідомлення видалять, а ще мб і нас заблокують((.
Я он вчора поцікавився чи є якийсь прогрес по курсу за 9 днів очікування і у відповідь отримав догану(можете у профілі глянути)))).

Vld

Организатор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі