Що нового?

Придбаний [kailetti] Онлайн навчання арбітраж трафіку (Катерина, Олександр)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 16000 ГРН
Учасників: 7 з 40
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
18%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Онлайн навчання арбітраж трафіку

Наша команда пропонує перше в своєму роді навчання у форматі ком'юніті, де кожен учень має можливість заробляти вже зі старту. Ми віримо в силу спільної роботи, тому учні отримують унікальну можливість працювати в команді з професіоналами, отримуючи при цьому повний супровід з нуля. Наш підхід дозволяє кожному учаснику не лише здобувати нові знання, а й застосовувати їх на практиці, швидко розвиваючись як професіонал. Приєднуйтесь до нашої команди, де кожен може стати успішним в сфері арбітражу!

ПРО АРБІТРАЖ ТРАФІКУ З НАМИ

Ми - ваш вірний провідник у світі арбітражу трафіку, який пропонує online навчання, круте ком’юніті, приватну партнерку та професійні навички.

Наше online навчання у форматі ком'юніті дозволяє вам заощадити час, який ви б витратили на пошук актуальних зв'язок та інформації щодо запуску реклами. З нашим курсом з арбітражу трафіку ви отримуєте постійний доступ до актуальних знань і можливість працювати в команді, що має повністю налаштовану інфраструктуру. Наш підхід базується на практиці, тому ви можете отримувати перші виплати ще під час навчання.

Ми також високо цінуємо учнів, які активно розвиваються разом з нами та допомагають у пошуку нових зв'язок, що дозволяє досягати ще кращих результатів.

ЯКИМ БУДЕ ТВІЙ ШЛЯХ РОЗВИТКУ

1 Крок

Вивчення базової теоретичної частини матеріалів по записаним відео-урокам в зручний час

2 Крок

Розбір всіх питань, які виникли на теоретичному етапі навчання

3 Крок

Додавання у всі чати нашої команди

4 Крок

Дзвінки з группою 2 рази на тиждень по будням для докладного онлайн розбору ваших питань з нашим топовим тімлідом

5 Крок

Залив реклами на реальні офери (підбірку актуальних оферів ви отримуєте від наших сапортів)

6 Крок

Постійний розвиток і покращення результатів, працюючи з нами в команд
і

ГРУПОВЕ ОНЛАЙН НАВЧАННЯ ФЕЙСБУК

$400/ГРУПОВІ ЗІДЗВОНИ

• 24 теоретичних модуля
  • Групові зідзвони два рази на тиждень з тімлідом, який закрив 200 000$ профіту за минулий рік
  • Постійні оновлення методик запуску реклами
  • Безкоштовний доступ до набору сервісів для арбітражніка
  • Допомога сапортів
  • Доступ до прикладів креативів
  • Доступ до зв'язок нашої команди
  • Стабільні виплати
  • Постійний доступ у ком'юніті
  • Повна інфраструктура для роботи в нашій команді
  • Результат програми:
  • Ви опануєте професію, зможете працювати з нами в команді і вже на початковому етапі навчання запускати рекламу на реальні оффери і отримувати свій перший дохід з нового для вас направлення. Отримаєте постійний доступ у наше ком’юніті і будете розвиватися разом з нами.
  • Обирай варіант оплати частинами і заходь на групове навчання за 50 доларів на місяць
https://kailetti.com/

Останнє редагування модератором:

asymmetrical

New member
а шо в тебе по Мирославу Лісовцю... отримав?
отримав відповідь конструктивну від організатора - із-за того, що почали зливати курси, які навіть не набрали 100% оплати на інші сервіси, і так як курс лісовця дуже затребуваний і хороший, то будемо чекати поки не набере 100% оплати. можемо пушити його на форумі щоб набрати людей якнайшвидше, запропоную це організатору :)

Arbi

New member
отримав відповідь конструктивну від організатора - із-за того, що почали зливати курси, які навіть не набрали 100% оплати на інші сервіси, і так як курс лісовця дуже затребуваний і хороший, то будемо чекати поки не набере 100% оплати. можемо пушити його на форумі щоб набрати людей якнайшвидше, запропоную це організатору :)
А яка потім актуальність від того курсу Лясковця 15.0 ? Допоки люди із списку оплатять складчину, а це близько 70 складників, - ця версія курсу абсолютно втратить свою актуальність в часі. Алгоритми соціальних мереж змінються щомісця. Ще місяць-другий. і курс Лясковця 15.0, який є вресією 2024 року - взагалі непридатний до вичення.
Курси по соціальним мережам Орги зобов"язані видати моментально у відповідь на оплату, оскільки приступати до вивчення матеріалу слід відразу, допоки такий матеріал має все ще бодай якусь актуальність у часі.
Допоки зберуть оплату від усіх 70 учасників, а це буде осінь-зима 2025 року, - цей курс не матиме жодної актуальності.
Вже триває збір на нову версію 16.0 Лясковця.
Орги мають це розуміти. Платити за неактуальні (застралі) у часі матеріали таке собі задоволення...
Курси по соц. мережам це як хліб без пакетика - черствіє через 3 дні.

asymmetrical

New member
А яка потім актуальність від того курсу Лясковця 15.0 ? Допоки люди із списку оплатять складчину, а це близько 70 складників, - ця версія курсу абсолютно втратить свою актуальність в часі. Алгоритми соціальних мереж змінються щомісця. Ще місяць-другий. і курс Лясковця 15.0, який є вресією 2024 року - взагалі непридатний до вичення.
Курси по соціальним мережам Орги зобов"язані видати моментально у відповідь на оплату, оскільки приступати до вивчення матеріалу слід відразу, допоки такий матеріал має все ще бодай якусь актуальність у часі.
Допоки зберуть оплату від усіх 70 учасників, а це буде осінь-зима 2025 року, - цей курс не матиме жодної актуальності.
Вже триває збір на нову версію 16.0 Лясковця.
Орги мають це розуміти. Платити за неактуальні (застралі) у часі матеріали таке собі задоволення...
Курси по соц. мережам це як хліб без пакетика - черствіє через 3 дні.
Я з Вами повністю погоджуюсь. Я особисто оплачував з надією, що поки маю відносно достатньо вільного часу, то пройду курс(бо по опису - він досить таки об'ємний, він ж іде 3 місяці). А вже після оплати вспливло, що аби десь до кінця року ми його отримали(( Проте не можу нічого зробити, так як організатор курсу - модератор форуму і в них правила свої))
По стандарту тут, як я зрозумів, має бути так - спочатку організатор має загрузити курс і його структуризувати, і тільки тоді його виставляють на платформу. Ну але не у цьому випадку

Arbi

New member
Я з Вами повністю погоджуюсь. Я особисто оплачував з надією, що поки маю відносно достатньо вільного часу, то пройду курс(бо по опису - він досить таки об'ємний, він ж іде 3 місяці). А вже після оплати вспливло, що аби десь до кінця року ми його отримали(( Проте не можу нічого зробити, так як організатор курсу - модератор форуму і в них правила свої))
По стандарту тут, як я зрозумів, має бути так - спочатку організатор має загрузити курс і його структуризувати, і тільки тоді його виставляють на платформу. Ну але не у цьому випадку
Курс версії 15.0 вже готовий на руках у Орга. Якщо людина (яка є покупцем товару) добросовісно оплачує свою частку - відповідно продавець (Орг) має обов"язок перед покупцем видати придбаний товар.
Це абсолютно не правильний підхід видавати метеріали по соціальним мережам Бог зна коли.... через пів року, рік...
Я писав Оргу. Але мабуть їм в першу чергу ласий власний шкурний інтересех, і їм начхати на своїх клієнтів цього веб-ресурсу.
Я оплачую за товар - будьте ласкаві видайте моє мені належне у відповідь одразу (ну бодай1 протягом 3 днів з моменту внесення оплати).

Звертайтесь ще Ви до Орга. нехай змінюють свою хитру позицію. Бо так не правильно по відношенню до клієнтів і не з повагою.
я наприклад вже перехотів сплачувати свою частку, адже отримаю матеріали десь під кінець року. Нафіг така не зрозуміла співпраця по такій складчині...

asymmetrical

New member
Курс версії 15.0 вже готовий на руках у Орга. Якщо людина (яка є покупцем товару) добросовісно оплачує свою частку - відповідно продавець (Орг) має обов"язок перед покупцем видати придбаний товар.
Це абсолютно не правильний підхід видавати метеріали по соціальним мережам Бог зна коли.... через пів року, рік...
Я писав Оргу. Але мабуть їм в першу чергу ласий власний шкурний інтересех, і їм начхати на своїх клієнтів цього веб-ресурсу.
Я оплачую за товар - будьте ласкаві видайте моє мені належне у відповідь одразу (ну бодай1 протягом 3 днів з моменту внесення оплати).

Звертайтесь ще Ви до Орга. нехай змінюють свою хитру позицію. Бо так не правильно по відношенню до клієнтів і не з повагою.
я наприклад вже перехотів сплачувати свою частку, адже отримаю матеріали десь під кінець року. Нафіг така не зрозуміла співпраця по такій складчині...
Я теж писав, відразу після того як заплатив і протягом декількох днів, добре хоч пояснили чому не видають відразу....ну типу зрозуміти позицію орга можна, але те шо це нечесно то так. Заплатив я давно уже...та і там ще людей декілька таких самих. Думаю, нема сенсу тут дискутувати на цю тему бо ці повідомлення видалять, а ще мб і нас заблокують((.
Я он вчора поцікавився чи є якийсь прогрес по курсу за 9 днів очікування і у відповідь отримав догану(можете у профілі глянути)))).

Vld

Организатор

Угорі