Діагностика Чакр за допомогою Арканов Таро
що таке чакри?
Чакри-це психоенергетичні центри людини, які представляють із себе місце перетину каналів, по яких протікає життєва енергія людини.
Можливо, ви не знаєте, але всі проблеми, труднощі і неприємності, які нам доводиться переживати, самим прямим чином пов'язані зі станом енергетичних центрів, тобто чакр.
Проблеми по чакрам:
Сахасрара – немає ідей і натхнення.
Аджна
Вішудха Часу не вистачає.
Анахата
Маніпура
Свадхістхана – немає сексу і задоволення в житті.
Муладхара – немає житла, невпевненість в собі
Якщо вам знайоме це, я запрошую вас на майстер-клас "Діагностика чакр за допомогою Арканов Таро".
Що буде на майстер-клас:
1.Вам не обов'язково бути Тарологом (знати Аркан), ви отримаєте схему розкладу і методичку з розшифровкою.
2.Ви продиагностируете свою чакральную систему. З'ясуйте де корінь проблеми.
3.Ви зможете так діагностувати будь-яку людину, маючи схему розкладу і методичку з розшифровкою.
що таке чакри?
Чакри-це психоенергетичні центри людини, які представляють із себе місце перетину каналів, по яких протікає життєва енергія людини.
Можливо, ви не знаєте, але всі проблеми, труднощі і неприємності, які нам доводиться переживати, самим прямим чином пов'язані зі станом енергетичних центрів, тобто чакр.
Проблеми по чакрам:
Сахасрара – немає ідей і натхнення.
Аджна
Вішудха Часу не вистачає.
Анахата
Маніпура
Свадхістхана – немає сексу і задоволення в житті.
Муладхара – немає житла, невпевненість в собі
Якщо вам знайоме це, я запрошую вас на майстер-клас "Діагностика чакр за допомогою Арканов Таро".
Що буде на майстер-клас:
- Дам вам схему Чакрового розкладу.
- Ви отримаєте значення всіх Арканов в кожній позиції.
- Виберу добровольця, з присутніх на ефірі і якому зроблю Чакровий розклад
- Надалі, ви зможете робити цей розклад самостійно і таким чином діагностувати себе і близьких.
- Також Я дам практичні рекомендації по гармонізації чакр і відновленню тієї сфери життя, на яку чакра впливає.
1.Вам не обов'язково бути Тарологом (знати Аркан), ви отримаєте схему розкладу і методичку з розшифровкою.
2.Ви продиагностируете свою чакральную систему. З'ясуйте де корінь проблеми.
3.Ви зможете так діагностувати будь-яку людину, маючи схему розкладу і методичку з розшифровкою.
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-166181001_135