Що нового?

Придбаний [Клуб багатих експертів] База клієнтів для психолога за 5 днів. Пакет "Стандарт" (Ірина Хмелевська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 164.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Пакет "Стандарт"
ціна: 9900 руб.

вся приватна практика психолога ділиться на 3 етапи:
  1. залучення клієнтів
  2. продаж психологічних послуг
  3. Робота з клієнтами тет-а-тет або в групі.
процес залучення також ділиться на 3 етапи:
  1. Пошук і залучення нових клієнтів
  2. Створення відносин з існуючими клієнтами
  3. конверсія існуючих передплатників в клієнтів
7 міфів про підписників і соціальних мережах:

1. У мене занадто мало підписників
У вас 300 + передплатників в Instagram, і немає продажів? Так. Вся справа в кількості і якості ваших передплатників. Хто ці люди? Ваші друзі та знайомі? Їх просто мало, щоб говорити про якусь статистику. Починаємо рахувати від 1 тисячі...

2. У мене десятки тисяч підписників, але ніхто не купує
У вас 60 тисяч + передплатників в Instagram, і немає продажів? Так, буває і таке. І тут питання вже не з залученням, а з конверсією існуючих передплатників в клієнтів. Або з якістю ваших підписників.

3. У соціальних мережах Психологічні послуги не купують
Є реальні кейси моїх партнерів, мої особисто і моїх клієнтів-психологів - тих, хто продає через соціальні мережі на 300-500 тисяч рублів саме психологічних послуг щомісяця.

4. Працює тільки сарафанка
Питання тільки у ставленні до людей за маленькими іконками. Якщо ви не вірите в це - у вас не спрацює. Я спілкуюся з кожною людиною в Мережі, як з людиною. І у мене купують. Саме цьому і вчу.

5. У мене все все купили. Більше мої Передплатники вже не хочуть купувати.
Вони б із задоволенням купили більше, якби ви їм щось запропонували. Якщо вони досі на вас підписані, значить у них є до вас інтерес. Значить вони все ще хочуть вирішити свою проблему. Питання тільки в тому-що і як ви їм пропонуєте купити?

6. Психологія онлайн не працює
Тисячі відгуків вдячних клієнтів з усього світу. Людей, з якими я навіть не зустрічалася Наживо. За 7 років роботи онлайн я почула "спасибі" не одну тисячу разів. І це окупається. Не тільки грошима. Задоволення від роботи, щастя від того, що мої психологи теж отримують щоденні "спасибі" і отримують гідну оплату за свою працю.

7. Всі ці ваші інтенсиви-обман! Стільки шарлатанів в Інтернеті
Так, дійсно дуже багато тих, хто просто збирає гроші і видає те, чого і так в Інтернеті і книгах повним повно. Саме тому я даю гарантію на всі свої продукти. І на цей інтенсив теж. І я тільки за практику. Теорію ви і без мене прочитаєте.
Для кого цей інтенсив?
  • для психологів, які хочуть набрати перші 5 тисяч своїх потенційних клієнтів із соціальних мереж
  • для психологів, які вже вибрали всю свою базу людей і не знають, як і де знайти нових
  • для психологів, у яких тисячі і тисячі передплатників, але немає продажів
програма інтенсиву:

День №1-Хто ваші клієнти і де вони?
Типологія клієнтів. Опис ЦА. Виділення вашої ніші - вашої спеціалізації. Виправлення шапки профілю під вашу ЦА

День № 2-База за 5 днів
Практикум по Лід-магнітів.

День № 3-системний підхід до збільшення клієнтської бази
Складання контент-плану на 1 місяць. Технологія "Морський бій"

День № 4 - Що таке таргетинг
Простими словами про платну рекламу. Все по поличках.
Як, навіщо і чи потрібно це саме вам?

День № 5-Чому люди купують?
Як перевести передплатників в покупців. Прогрів вашої бази і конверсія гарячих клієнтів.

після інтенсиву:
  • ви виправите свої шапки профілів в Instagram і свої профілі в Фейсбуці
  • складіть контент-план на місяць наперед
  • будете писати статті і знімати відео, які збирають сотні лайків
пройшовши інтенсив ви:
  • розробите стратегію залучення клієнтів на все літо. І до кінця літа у вас буде 5 тисяч активних потенційних - і саме ваших клієнтів.
  • залучите за 5 днів 200 реальних людей без массфоллоуінга і реклами в свої акаунти.
  • Навчіться створювати і просувати зі своїх соціальних мереж лід-магніти - покроково і легко. Рецепт від блондинки, яка заробляє по 5 -10 тисяч євро щомісяця без вкладень в рекламу.
1. У мене занадто мало підписників
У вас 300 + передплатників в Instagram, і немає продажів? Так. Вся справа в кількості і якості ваших передплатників. Хто ці люди? Ваші друзі та знайомі? Їх просто мало, щоб говорити про якусь статистику. Починаємо рахувати від 1 тисячі...

2. У мене десятки тисяч підписників, але ніхто не купує
У вас 60 тисяч + передплатників в Instagram, і немає продажів? Так, буває і таке. І тут питання вже не з залученням, а з конверсією існуючих передплатників в клієнтів. Або з якістю ваших підписників.

3. У соціальних мережах Психологічні послуги не купують
Є реальні кейси моїх партнерів, мої особисто і моїх клієнтів-психологів - тих, хто продає через соціальні мережі на 300-500 тисяч рублів саме психологічних послуг щомісяця.

4. Працює тільки сарафанка
Питання тільки у ставленні до людей за маленькими іконками. Якщо ви не вірите в це - у вас не спрацює. Я спілкуюся з кожною людиною в Мережі, як з людиною. І у мене купують. Саме цьому і вчу.

5. У мене все все купили. Більше мої Передплатники вже не хочуть купувати.
Вони б із задоволенням купили більше, якби ви їм щось запропонували. Якщо вони досі на вас підписані, значить у них є до вас інтерес. Значить вони все ще хочуть вирішити свою проблему. Питання тільки в тому-що і як ви їм пропонуєте купити?

6. Психологія онлайн не працює
Тисячі відгуків вдячних клієнтів з усього світу. Людей, з якими я навіть не зустрічалася Наживо. За 7 років роботи онлайн я почула "спасибі" не одну тисячу разів. І це окупається. Не тільки грошима. Задоволення від роботи, щастя від того, що мої психологи теж отримують щоденні "спасибі" і отримують гідну оплату за свою працю.

7. Всі ці ваші інтенсиви-обман! Стільки шарлатанів в Інтернеті
Так, дійсно дуже багато тих, хто просто збирає гроші і видає те, чого і так в Інтернеті і книгах повним повно. Саме тому я даю гарантію на всі свої продукти. І на цей інтенсив теж. І я тільки за практику. Теорію ви і без мене прочитаєте.
https://privatelink.de/?https://khmelevskaia.com/customers_new#rec111734850

Угорі