- перша книга - інструмент з ресторанної справи для дітей
- унікальний гайд гастрономічним світом
- безцінний досвід та любов на кожній сторінці
- франшиза від Дмитра Борисова вартістю в 490 гривень замість 50 тис. доларів
- перша, чесна, відверта, весела, практична та реалістична бізнес-книга з величезною порцією любові, адже без цього секретного інгредієнта успішного ресторану не відкрити
Дмитро Борисов про книгу:
"Ким мріють стати ваші діти? Блогерами, колонізаторами Марсу чи NFT-художниками? Цікаво, чи є серед них ті, хто мріє про свій ресторан. Зізнаюся, в дитинстві я про свій заклад не мріяв. Я просто із захватом спостерігав, як готує бабуся, вчився готував сам і завжди обожнював збирати друзів, аби пригостити їх чимось смачним. Я дізнався, що за допомогою їжі можна висловити любов і зробити когось трохи щасливішим.
А коли 11 років тому я відкривав перший ресторан, в мене будо дуже багато натхнення, дитячі спогади та, якщо чесно, обмаль знань. З «Барсуком» я вчився всьому. Наприклад, дізнався, що відкритий гриль в закладі, який працює на першому поверсі будинку – круто виглядає в моїй уяві, а на практиці дуже швидко ароматизує повітря. І не так, як про це мріють гості
І ось в нашій Сім’ї вже понад 60 закладів: від ресторанів нової української кухні до фуд-холів. Ми навчили людей їсти устриці на пікніках, в чергах та навіть на заправках
Ось саме тому я ані хвилини не сумнівався, коли чудове видавництво «Моя книжкова полиця» запропоновувало разом створити унікальну книгу – перший дитячий посібник з ресторанної справи. Я розповідаю про все: від пошуку інвестицій та бізнес-моделі до планування кухні та мотивації команди. Маша Сердюк все це перетворює на захоплюючий текст дитячої книги, а Тетяна робить неймовірні ілюстрації. Тут все дуже серйозно, максимально корисно, але водночас весело. Переглядаю зміст і розумію, що такий «магічний посібник» став би в нагоді багатьом дорослим також."
Формат: Скан PDf
https://www.yakaboo.ua/ua/jak-vidkriti-restoran-magichnij-posibnik-z-restorannoi-spravi.html