Що нового?

Набір учасників Код Anti-Age. стабільне здоров'я в нестабільний час. Тариф Профі (Ольга Євдокимова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Для кого навчальний інтенсив:
  • представники сфери ЗСЖ: нутриціологи, дієтологи, лікарі, коучі по здоров'ю, ЗСЖ-консультанти
  • представники б'юті та фітнес індустрії: експерти краси, косметологи, фітнес-тренери
  • Для всіх, хто піклується про своє здоров'я і здоров'я своїх близьких
на інтенсиві ви:
  • зрозумієте, як впоратися із загостренням захворювань в умовах стресу
  • отримайте новий затребуваний навик з пошуку і підбору добавок доступних нашому ринку
  • дізнаєтеся про можливості професії "Anti-age спеціаліст", знайдете поглиблені знання про превентивні методи управління здоров'ям
програма інтенсиву:
День 1. Здоров'я: світова валюта № 1

• загострення проблем шлунково-кишкового тракту на тлі стресу: що таке функціональні хвороби?
  • Психосоматика ШКТ
  • Гастрит, запори, діарея, ДЖВП, больовий синдром: який зв'язок між емоційним станом і проблемами шлунково-кишкового тракту?
  • кругообіг проблем з шлунково-кишкового тракту: шлунок, жовчний, кишечник. Що відбувається при стресі, як зняти біль? Порушення стільця, як виправити?
  • конкретні рекомендації, добавки та поради.
День 2. Знання: світова валюта №2
  • як адаптувати свої знання під час відсутності стабільності?
  • вірити не можна, перевірити! Велика лекція з добавок (БАДів):
  • про БАДи в Митному союзі
  • чому БАД-це їжа?
  • як читати етикетку?
  • як шукати заміни?
Бонус для всіх учасників інтенсиву:
Файл "вітаміни" -10 аркушів структурованої інформації
  • з детальною інформацією щодо функцій та джерел водорозчинних та жиророзчинних вітамінів
  • інформацією про ліки, які можуть виснажувати запас і призводити до недостатності нутрієнтів
  • переліком підвищеної потреби в харчових речовинах, що виникає при хронічних захворюваннях.
після проходження інтенсиву ви:
  • визначте взаємозв'язок психосоматики і проблем з шлунково-кишкового тракту
  • зрозумієте, як запобігти розвитку функціональних захворювань
  • отримайте повне уявлення про Anti-age, як про ефективний інструмент по продовженню здоров'я і активного довголіття
  • дізнаєтеся, як надати екстрену допомогу собі/клієнтам при загостренні захворювань шлунково-кишкового тракту в умовах стресу
  • отримаєте нову компетентність: зможете експертно підбирати добавки/БАДи доступні в сучасних реаліях спираючись на склади
  • Підвищіть свою експертність в області превентивного підходу до збереження здоров'я
  • відчуєте себе впевненіше і знайдете сили для розкриття потенціалу
https://privatelink.de/?https://academy-antiage.ru/stablehealth

Угорі