Для кого навчальний інтенсив:
День 1. Здоров'я: світова валюта № 1
Файл "вітаміни" -10 аркушів структурованої інформації
- представники сфери ЗСЖ: нутриціологи, дієтологи, лікарі, коучі по здоров'ю, ЗСЖ-консультанти
- представники б'юті та фітнес індустрії: експерти краси, косметологи, фітнес-тренери
- Для всіх, хто піклується про своє здоров'я і здоров'я своїх близьких
- зрозумієте, як впоратися із загостренням захворювань в умовах стресу
- отримайте новий затребуваний навик з пошуку і підбору добавок доступних нашому ринку
- дізнаєтеся про можливості професії "Anti-age спеціаліст", знайдете поглиблені знання про превентивні методи управління здоров'ям
День 1. Здоров'я: світова валюта № 1
- загострення проблем шлунково-кишкового тракту на тлі стресу: що таке функціональні хвороби?
- Психосоматика ШКТ
- Гастрит, запори, діарея, ДЖВП, больовий синдром: який зв'язок між емоційним станом і проблемами шлунково-кишкового тракту?
- кругообіг проблем з шлунково-кишкового тракту: шлунок, жовчний, кишечник. Що відбувається при стресі, як зняти біль? Порушення стільця, як виправити?
- конкретні рекомендації, добавки та поради.
- як адаптувати свої знання під час відсутності стабільності?
- вірити не можна, перевірити! Велика лекція з добавок (БАДів):
- про БАДи в Митному союзі
- чому БАД-це їжа?
- як читати етикетку?
- як шукати заміни?
Файл "вітаміни" -10 аркушів структурованої інформації
- з детальною інформацією щодо функцій та джерел водорозчинних та жиророзчинних вітамінів
- інформацією про ліки, які можуть виснажувати запас і призводити до недостатності нутрієнтів
- переліком підвищеної потреби в харчових речовинах, що виникає при хронічних захворюваннях.
- визначте взаємозв'язок психосоматики і проблем з шлунково-кишкового тракту
- зрозумієте, як запобігти розвитку функціональних захворювань
- отримайте повне уявлення про Anti-age, як про ефективний інструмент по продовженню здоров'я і активного довголіття
- дізнаєтеся, як надати екстрену допомогу собі/клієнтам при загостренні захворювань шлунково-кишкового тракту в умовах стресу
- отримаєте нову компетентність: зможете експертно підбирати добавки/БАДи доступні в сучасних реаліях спираючись на склади
- Підвищіть свою експертність в області превентивного підходу до збереження здоров'я
- відчуєте себе впевненіше і знайдете сили для розкриття потенціалу
https://privatelink.de/?https://academy-antiage.ru/stablehealth