Що нового?

Придбаний Код багатства 2: нейронні зв'язки на мільйон (Анна Бойчак)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1262 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Пакет 2
  • весь Пакет № 1 повністю
    Всі практики, додаткові уроки, зворотній зв'язок і все інше з пакета Пакета № 1 включено в цей пакет.
  • ПРАКТИКА № 6
    Код нового мислення. Врівноваження свідомих і несвідомих причин, які приводять нас в наше безгрошів'я або інші неприємні життєві ситуації. Розберемося з причинами, які приводять нас наприклад в кредити і борги, фінансові втрати від несподіваних обставин. Через нейропрактику створимо новий код мислення, при якому ці причини підуть і не будуть "відкочувати" вас знову і знову в "невеселе минуле".
  • ПРАКТИКА № 7
    Квадрати моєї особистої стабільності. Сформуємо навик відловлювати свої індивідуальні деструктивні переконання про себе і трансформувати їх в позитивні установки. Навчимося фіксувати позитивні установки і вшивати їх як нові програми в свій нейрофізіологічний комп'ютер – мозок. Установки формуються постійно. І якщо ми опрацьовуємо вкорінені — можуть виникати нові в будь-якому віці. Мета практики-навчитися усвідомлювати" на ходу " деструктивне переконання і відразу ж переробляти в позитивне. А не збирати їх роками.
  • ПРАКТИКА № 8
    Нейрокарта Бажань. Авторська нейрографічна карта бажань (складання свого списку і картинок бажаного майбутнього: подій, речей). Відкрию вам секрет, чому звичайні карти бажань не збуваються, або збуваються якось спотворено і повільно. Я об'єднала дві успішні методики втілення бажань в єдину і перевірила на собі – ефективно на 70 %. Створимо підсумковий проект нашого марафону і запустимо у виконання найамбітніші проекти свого прекрасного нового життя.
  • індивідуальний зворотний зв'язок
    Індивідуальний письмовий зворотній зв'язок на одну з практик пакету № 2 від супервізорів школи. Важливо як для новачків, так і бувалих. Погляд на ваш малюнок з боку професійних нейрографів, Діагностика поточного стану, рекомендації по подальшій роботі.
https://privatelink.de/?https://neurodao.ru/ngsale2019/?utm_source=senler&utm_medium=smm&utm_campaign=sale26122019

Угорі