я протягну вам руку дружньої допомоги і всього лише зверну увагу на пару фактів:
молекула колагену фі-зі-О-ЛО-ГІ-ЧЕС - КИ не може проникнути всередину при зовнішньому нанесенні-вона тупо занадто складна і велика.
Ти ж некосметолог, ось тому тобі і не в домек: колаген в кремі гід-РО-Лі-зо-ВАН-ний, чи то пак розщеплений на маленькі частини. Вже вони-то пролізуть. Зрозумів?
Подрібнення дасть шанс на більш глибоке проникнення, але зворотна збірка цих частинок в повноцінну колагенову структуру, неможлива.DruzkovValention
- Але якось же він діє? Шкіра ж краще стала-он, помацай, Фома невіруючий!
- Це всього лише ефект утримання вологи в шкірі під шаром нанесеного крему... та ба.
Щоб закрити тему і заощадити трохи ваших грошей дам підказку: побачите напис "рослинний колаген" - проходите повз з посмішкою. Цей білок буває тільки тваринам.
А що якщо я проведу вебінар "Колаген від А до Я" в цю середу 11 січня о 20: 00 по Москві, а?
Ціна участі 800 ₽ [тільки до початку ефіру - потім 2000 ₽].
Про що вебінар:
молекула колагену фі-зі-О-ЛО-ГІ-ЧЕС - КИ не може проникнути всередину при зовнішньому нанесенні-вона тупо занадто складна і велика.
Ти ж некосметолог, ось тому тобі і не в домек: колаген в кремі гід-РО-Лі-зо-ВАН-ний, чи то пак розщеплений на маленькі частини. Вже вони-то пролізуть. Зрозумів?
Подрібнення дасть шанс на більш глибоке проникнення, але зворотна збірка цих частинок в повноцінну колагенову структуру, неможлива.DruzkovValention
- Але якось же він діє? Шкіра ж краще стала-он, помацай, Фома невіруючий!
- Це всього лише ефект утримання вологи в шкірі під шаром нанесеного крему... та ба.
Щоб закрити тему і заощадити трохи ваших грошей дам підказку: побачите напис "рослинний колаген" - проходите повз з посмішкою. Цей білок буває тільки тваринам.
- А нук, погодь! А морський колаген? З ним що?
- Здається мені, що тепер тема колагену стала для вас ще заплутанішою.
А що якщо я проведу вебінар "Колаген від А до Я" в цю середу 11 січня о 20: 00 по Москві, а?
Ціна участі 800 ₽ [тільки до початку ефіру - потім 2000 ₽].
Про що вебінар:
- Колаген, як структурний білок людського тіла.
- Синтез колагену. Компоненти необхідні для формування колагену і фактори блокують його синтез.
- колагенові структури шкіри.
- Колаген як частина раціону. Який, скільки, коли?
- косметичні міфи про колаген.
- колаген в серцево-судинній системі як основа довголіття.
https://privatelink.de/?https://onlineketogenic.ru/kollagen