Що нового?

Придбаний Комплексне очищення організму, тариф PRO (Данила Сусак)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 90.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Дата старту курсу: 27 січня
Вартість пакету тариф PRO: 4500 руб

1 урок. Підготовка до чищення для підвищення рівня енергії

2 урок. Техніки очищення шлунково-кишкового тракту для звільнення від шлаків, токсинів, зниження невгамовного апетиту, зниження зайвої ваги

3 урок. Очисні техніки для легенів, дихальних шляхів (підвищує рівень енергії, працездатність, покращує настрій)

4 урок. Масаж Туй Фу для очищення внутрішніх органів (очищає печінку, жовчний, нирки, кишечник)

5 урок. Вправи для відкриття енергетичних каналів (меридіанів) для відновлення здоров'я організму, захисту від хвороб і руйнування

6 урок. Вправи для очищення судин, капілярів (покращує роботу серця, захищає від утворення тромбів)

7 урок. Техніки, що дозволяють знімати набряки з ніг (ви відчуєте легкість в ногах)

8 урок. Протицелюлітний і очисний масаж для лімфи (шкіра стане чистішою і еластичнішою, розгладжуються зморшки)

9 урок. Косметологічні очисні практики для обличчя, шиї (прибирає набряк під очима, розгладжує шкіру обличчя, зміцнює волосся, прибирає висячий підборіддя, набряки в шиї, тяжкість в голові, запаморочення)

10 урок. Вправи для чищення суглобів для відновлення рухливості і зняття набряків

11 урок. Чистимо печінку і жовчний міхур для поліпшення обміну речовин, нормалізації рівня холестерину і захисту від інфаркту міокарда

12 урок. Як почистити нирки і судини для нормалізації артеріального тиску і захисту від інсульту та ішемічної хвороби

13 урок. Очищення крові і лімфатичної системи для захисту від розвитку онкологічних захворювань

14 урок. М'який і безпечний вихід з чистки для закріплення результатів
+ 1 місяць занять в"клубі здоров'я"
4 бонуси від організаотра:
1.Відеокурс (7 уроків) методи екстреного позбавлення від болю
2.Три унікальних чек листа від автора - його напрацювання з практики:
  • "Цілющі точки для очищення організму"
  • "Вправи для захисту від стресу, збереження здоров'я і молодості"
  • "Біологічно активні точки для здоров'я внутрішніх органів"
Вартість курсу: 4500 руб.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://lp.ksamata.ru/trf-detoks

Угорі