Розповідаю про інструменти управління сексуальним життям пари, а саме:
- що потрібно знати, щоб жити в злагоді з самим собою і партнером;
- на чому воно засноване лібідо чоловіків і жінок і причини його зниження;
- практичні рекомендації проти середньовічних штампів і соціальних установок;
- чому вмирає секс і що робити, щоб зберігався сексуальний інтерес;
- сексуальний контакт: психологічні нюанси, що визначають якість сексуального життя;
- сексуальний потяг чоловіка і жінки;
- причини аноргазмії та еректильної дисфункції;
- чому виникають зради і що робити, щоб їх не було.
- психіка, любов, секс і сім'я. Що потрібно знати, щоб жити в злагоді з самим собою і партнером;
- лібідо чоловіків і жінок з позиції доказової медицини. На чому воно засноване, причини зниження;
- сексуальний потяг і любов. Больові точки. Правда життя і практичні рекомендації проти середньовічних штампів і соціальних установок;
- пристрасть в залежних відносинах. Як бути?
- сексуальні дефолти в шлюбі. Чому вмирає секс і що робити, щоб зберігався сексуальний інтерес
- сексуальна привабливість як життєва стратегія.
- сексуальний контакт: психологічні нюанси, що визначають якість сексуального життя.
- сексуальний потяг чоловіка і жінки.
- причини аноргазмії та еректильної дисфункції.
- чому виникають зради і що робити, щоб їх не було.
Айна Громова
Лікар-психіатр, психотерапевт. Магістр психології (це моя друга вища освіта).
Сексолог.
Додатково навчалася у Л.М. Щеглова, Шуламіт Крайтлер (Ізраїль).
Маю додаткову спеціалізацію по темі "психотерапія дітей і підлітків".
Сертифікована Оксфордським центром когнітивної терапії. Там я кілька років навчалася немедикаментозної корекції депресій, панічних атак, тривожних розладів.
Успішно захистила диплом психотерапевта і отримала дозвіл проводити глибинну психологічну корекцію методом кататимно-імагінативної психотерапії (Геттінген, 2008).
Сертифікований сімейний консультант. Кілька років супервізувала сімейних психологів. Додатково навчалася психології сексуальності та психотерапії сексуальних розладів.
Пройшла повне навчання в когнітивно-поведінкової психотерапії, тілесно-орієнтованої психотерапії, транзактном аналізі, казкатерапії.
Додатково навчалася роботі з екзистенційними кризами.
Величезний обсяг знань отримала в бізнес-навчанні. Маю сертифікат Human Factors (2011). Закінчила школу бізнес-тренерів.
Лікар-психіатр, психотерапевт. Магістр психології (це моя друга вища освіта).
Сексолог.
Додатково навчалася у Л.М. Щеглова, Шуламіт Крайтлер (Ізраїль).
Маю додаткову спеціалізацію по темі "психотерапія дітей і підлітків".
Сертифікована Оксфордським центром когнітивної терапії. Там я кілька років навчалася немедикаментозної корекції депресій, панічних атак, тривожних розладів.
Успішно захистила диплом психотерапевта і отримала дозвіл проводити глибинну психологічну корекцію методом кататимно-імагінативної психотерапії (Геттінген, 2008).
Сертифікований сімейний консультант. Кілька років супервізувала сімейних психологів. Додатково навчалася психології сексуальності та психотерапії сексуальних розладів.
Пройшла повне навчання в когнітивно-поведінкової психотерапії, тілесно-орієнтованої психотерапії, транзактном аналізі, казкатерапії.
Додатково навчалася роботі з екзистенційними кризами.
Величезний обсяг знань отримала в бізнес-навчанні. Маю сертифікат Human Factors (2011). Закінчила школу бізнес-тренерів.
https://privatelink.de/?https://doctor-ayna.ru/baza-znaniy/spetspredlozheniya/seks.html