джерело здоров'я
3 вересня 16:00 - 19:00
Здоров'я-це не даність і не лотерея, це ресурс!
Якщо ми визнаємо важливість здоров'я для радісного і повного життя і визнаємо можливості хвороб, то можемо правильно себе підготувати, і тоді неприємна випадковість стане для нас не долею, а просто завданням, яке можна вирішити.
Від яких психологічних звичок потрібно позбутися, щоб не руйнувати своє здоров'я
Як мотивувати себе на дотримання всіх рекомендацій, виконання процедур
як вичищати шкідливі навіювання, зроблені докторами
Небезпека позиції "саме пройде"
практичний майстер-клас
Практика практики
4 вересня 16:00 - 19:00
Практика-це особливий режим роботи мозку, уваги і форми занять, які призводять до максимального прогресу.
Чим краще ви розвиваєте здатність практикувати, неважливо що, тим менше ви витрачаєте часу і зусиль для досягнення цікавих і радісних результатів.
В процесі обговорення ми будемо виконувати вправи, щоб відразу ж пробувати підхід і застосовувати знання.
Чим практика відрізняється від схожих режимів: розучування, заняття, виконання, повторення або тренування
Три головні перешкоди на шляху до практики: що збільшує терміни досягнення результатів, а в гіршому випадку, робить заняття марними
Як регулярні заняття можуть приносити нам шкоду і як користь
Чотири критерії практики: як зрозуміти, що ви добре позаймалися
P. S. На відміну від більшості видів діяльності практика не трапляється сама і не залежить від кількості витраченого часу – її потрібно навмисно робити.
Макс Котков
Нейрокоуч, тренер, експерт управління своїми станами
Веду семінари та персональні консультації вже 21 рік.
Серед програм:
- семінари з комунікації та управління станами;
- програми навчання корпоративних тренерів;
- спец. майстер-класи та тренінги для некомерційних організацій;
- майстер-класи з нейротехнологій у програмі професійної психотерапевтичної ліги;
- персональна робота з першими особами компаній з управління статками;
3 вересня 16:00 - 19:00
Здоров'я-це не даність і не лотерея, це ресурс!
Якщо ми визнаємо важливість здоров'я для радісного і повного життя і визнаємо можливості хвороб, то можемо правильно себе підготувати, і тоді неприємна випадковість стане для нас не долею, а просто завданням, яке можна вирішити.
Від яких психологічних звичок потрібно позбутися, щоб не руйнувати своє здоров'я
Як мотивувати себе на дотримання всіх рекомендацій, виконання процедур
як вичищати шкідливі навіювання, зроблені докторами
Небезпека позиції "саме пройде"
практичний майстер-клас
Практика практики
4 вересня 16:00 - 19:00
Практика-це особливий режим роботи мозку, уваги і форми занять, які призводять до максимального прогресу.
Чим краще ви розвиваєте здатність практикувати, неважливо що, тим менше ви витрачаєте часу і зусиль для досягнення цікавих і радісних результатів.
В процесі обговорення ми будемо виконувати вправи, щоб відразу ж пробувати підхід і застосовувати знання.
Чим практика відрізняється від схожих режимів: розучування, заняття, виконання, повторення або тренування
Три головні перешкоди на шляху до практики: що збільшує терміни досягнення результатів, а в гіршому випадку, робить заняття марними
Як регулярні заняття можуть приносити нам шкоду і як користь
Чотири критерії практики: як зрозуміти, що ви добре позаймалися
P. S. На відміну від більшості видів діяльності практика не трапляється сама і не залежить від кількості витраченого часу – її потрібно навмисно робити.
Макс Котков
Нейрокоуч, тренер, експерт управління своїми станами
Веду семінари та персональні консультації вже 21 рік.
Серед програм:
- семінари з комунікації та управління станами;
- програми навчання корпоративних тренерів;
- спец. майстер-класи та тренінги для некомерційних організацій;
- майстер-класи з нейротехнологій у програмі професійної психотерапевтичної ліги;
- персональна робота з першими особами компаній з управління статками;
https://privatelink.de/?https://maxkotkov.ru/mk-august22