Кожен рух має сенс
І саме через різні рухи ви будете стикатися з вашим психологічним матеріалом по темі.
крила. Онлайн: межі 1
30.03-26.04 +тиждень на доопрацювання
10 причин, чому вам потрібен цей курс
- ви не знаєте хто ви, яка ви, що Вам подобається і що вам не подобається, але готові дізнатися це.
- ви втомилися від спілкування з токсичними людьми, і хочете вміти припиняти його.
- ви не вмієте говорити "ні" без почуття сорому і провини, але хочете навчитися відмовляти або погоджуватися з чистим серцем.
- ви залежите від думки батьків/чоловіка/начальника про вас, але хочете приймати рішення не спираючись на нього.
- вам складно попросити про допомогу так як ви боїтеся отримати відмову. Але ви хочете навчитися не сприймати це особисто.
- ви втомилися нести на собі тягар відповідальності за вашого чоловіка/маму/дорослих дітей, і хочете змінити ситуацію.
- ви думаєте про себе і про свої потреби в останню чергу після чоловіка/мами/дітей, але готові вчитися слухати і поважати себе.
- вас зачіпає, коли при вас проявляють агресію або печаль, і ви хочете бути незалежною від чужого настрою.
- ви відчуваєте що за ваші відносини і їх якість відповідальні тільки ви, але ви втомилися вирішувати і робити все сама.
- ви мовчки терпите поведінку батьків/чоловіка/начальника по відношенню до вас, але хочете навчитися вільно реагувати на нього і вміти висловлювати свою думку.
Ми почнемо з формування і зміцнення фізичних кордонів і продовжимо усвідомленням і зміцненням кордонів особистих і енергетичних.
вам знадобиться:
- Ваше тіло і включеність в роботу
- Комп'ютер або телефон з доступом в інтернет
- 10-15 хвилин на роботу в день
- М'ячики (будь-який круглий предмет)
- мотузка або пряжа
я Катя, тілесний психолог, сертифікований психосоматотерапевт.
Сподіваюся, ця сторінка дозволить вам розібратися з тим, що таке психологічні межі, на що вони впливають в житті і чи треба вам з ними працювати.
Я рекомендую відкривати картки по порядку і давати собі час на обдумування текстів і тестів.
Гарної вам роботи!
Сподіваюся, ця сторінка дозволить вам розібратися з тим, що таке психологічні межі, на що вони впливають в житті і чи треба вам з ними працювати.
Я рекомендую відкривати картки по порядку і давати собі час на обдумування текстів і тестів.
Гарної вам роботи!
https://privatelink.de/?https://slavuhod.ru/wingsonline