Що нового?

Придбаний [КТЦ Бурхан] Духовність. База! (Денис Бурхаєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 1 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54.7 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Я вважаю, що назріла необхідність представити Вашій увазі нову пропозицію КТЦ Бурхан. Новий оффер знаменує собою початок нового етапу моєї роботи. У зв'язку з розширенням сфери діяльності КТЦ Бурхан я анонсую новий вебінар, " духовність. БАЗА!".

Вебінар призначений для людей, яким звичайних опрацювань МАЛО!

Це захід для тих, хто шукає становлення в дусі!!!

Люди, які захоплюються духовними практиками, постійно потрапляють в пастку відсутності розуміння базових визначень і принципів набуття духу!

Прості практики психотерапевтичних опрацювань не влаштовують просвітлених людей. Їх душа тягнеться до чогось більшого, але все, що їм пропонують сучасні "вчителі" — це сурогат і підробки.

Тому на майбутньому заході розберемося з базовими принципами і визначеннями духовності!

Перше питання, яке я розберу на цій події: що таке справжня духовність? Одна справа-це читати Вікіпедію, журнали і літературу, нехай і дуже навіть шанованих авторів. Але! Це все копіпаста, повторення за кимось іншим.

Інша справа-це все-таки бути практикуючим адептом і мати свій власний досвід пізнання.

Тому на майбутньому заході Я дам своє власне, фундаментальне визначення духовності, як практикуючого людини і поясню вам, що це привабливе слово означає.

Друга тема, яку я розберу на майбутньому вебінарі: що таке містика і чим містика відрізняється від духовності?

Багато людей не розуміють відмінностей і заважають все в купу – духовність, містику, окультизм та інша, інша, інша. Тому ми будемо потихеньку вчитися обробити одне від іншого і раціоналізувати своє мислення, заспокоювати його.

Я дам чіткі і конкретні поняття і визначення. Власне, тому то вебінар і називається "духовність-БАЗА"!

Наступна, третя тема, яку ми розберемо: що таке шаманізм і чим же він відрізняється від духовності? Існує багато шаманічних традицій, так званих проторелігій та протокультів. Люди регулярно плутають духовні практики і шаманізм! Їздять в Перу і впиваються айваскою, думаючи, що вони долучаються до духовності. Насправді це звичайний шаманізм.

На заході проведемо чітку лінію між шаманістичними практиками та набуттям духу!

Четверте питання, яке ми розберемо – чим відрізняється духовність від рідновір'я, роднославства, грибославія, долбославія та інших модних культів.

П'яте питання, якщо можна так сказати – на десерт – ми розберемося з голімою "шизотерикою" і "малаховщиною". "Шизотерики" і "Малахівці" – це люди з неврозом, з прикордонним розладом особистості на межі психозу.

Чому "Малахівці і" шизотерики " – це ОКР-щики з інфернальними девіаціями ми розберемо на вебінарі. Також ми розглянемо причини їх появи і різницю між подібними людьми і людьми, практикуючими набуття духу.

Ну і, нарешті, заключне питання, яке буде розбиратися на цьому семінарі – це " що дає людині справжня духовність?".

Ми проведемо цю демаркаційну лінію і відокремимо зерна від плевел. Я поясню вам взаємозв'язок духовності з моделлю везіння, здоров'ям та іншими сферами життя людини в сфері відносин з протилежною статтю, в грошовій сфері, в сфері фінансів, і т. д., і т. п.

Якщо ти людина, яка практикує справжню духовність, то у тебе відбувається накопичення якихось заслуг. Отже, у тебе починають активно підніматися всі сфери життя. Тобто, простіше кажучи, тобі в житті починає перти. Починає працювати там сама модель везіння в житті.

Якщо ти йдеш проти духовності, займаєшся галиматьей, тим паче страждаєш шизотерикою і зашкваром, то природно ці заслуги не тільки не накопичуються. Навпаки, вони стрімко зливаються, як вода в унітазі і ні про яку модель везіння в цьому випадку мова йти не може.

По таймінгу я себе спочатку не обмежую, тобто я навіть не буду говорити заздалегідь скільки це буде продовжуватися. Скільки буде-стільки і буде.

Автор і ведучий: Денис Бурхаєв

https://burkhan.ru/webinar74/

Останнє редагування:
Угорі