AventuristO
New member
Доброго дня! Потрібно 267 монет за грн.
Вітаю! Написав реквізити карти в приватні повідомленняДоброго дня! Потрібно 267 монет за грн.
Доброго дня, мені потрібно обміняти з картки на 41 монетуВітаю! Можу обміняти на карту моно 1 к 1
Написав реквізити в ПриватніДоброго дня, потрібна 41 монета готова обміняти грн карткою приват / моно
Вітаю, ні, пайпал немаВітаю! Мені потрібні монети. Оплату на пейпал приймаєте?
Чи можу я у Вас купити 48 монет за грн?Написав реквізити в Приватні
Вітаю! Написав реквізити в особистіДобрий вечір!
Потттрібно 200 монет. Хто може допомогти?
ВідправивДобрий день, мені не вистачає 0.1 монети 10 копійок! Друзі, підкиньте, будь ласка! Завчасно дуже дякую!!!!
Написав реквізити в приватніНеобхідно 100 монет
можливо у вас є ще 40 монет мені продати ?Написав реквізити в приватні
Так, але якщо Вас влаштує приватбанк.можливо у вас є ще 40 монет мені продати ?
добре пишіть в особистіТак, але якщо Вас влаштує приватбанк.
Продайте мені будь ласка 48 монет, через 4149629341992980Так, але якщо Вас влаштує приватбанк.
Не розумію, нащо Ви мені пишите свої реквізитиПродайте мені будь ласка 48 монет, через 4149629341992980
Можу продати, 1 монета=1гривня. Реквизити надішлю в особистіДобрый день. Нужны 68 монет. Могу оплатить на карту украинского банка в грн. Буду очень благодарна за помощь
Спасибо. Жду реквизитыМогу продать, 1 монета = 1 гривна. Реквизиты пришлю в личные
ви не можете в особисті повідомлення писати. Тут надсилайте реквізити) або в профілі пишіть в учасникаМожу продати, 1 монета=1гривня. Реквизити надішлю в особисті
Могли бы поменять мне 68 монет?Меняю монеты на ГРН (укр карты или по курсу в USDT)
Закончились монеты.Могли бы поменять мне 68 монет?